Czy przy wyborze partnera, partnerki sugerujecie się ich poglądami politycznymi? Czy mają one wpływ na wasze decyzje i postrzeganie innych ludzi?
Wybór partnera&poglądy polityczne strona 4 z 6
K00rwa, nie śmiej się ze mnie. Tak wygląda szara rzeczywstośc. Milion typiar Ci powie ""z tym ryjem nie ma szans" , a reszta... A reszcie nie będą odpowiadać Twoje poglądy. :)
k00rwa przecież nie śmieje się z twojego"ryja" na wygląd którego nikt z nas wpływu nie ma i nie wiem o co ci z nim chodzi....! Ostatnią rzeczą na którą zwracam u ludzi uwagę to ich "ryj" no i wasz palec Boży Dobranoc
Ej red a jakie Ty masz zdanie ??? o ile je masz tylko bez eksponowania trola proszę ☺☺☺ a Janek ci wynagrodzi
A kto to ten Janek? Rudy ze 102 czy z dywizjonu 303 ? Wydawało mi się, że moją opinię można było wyciągnąć z kontekstu dyskusji i pewnie większość to zrobiła, no ale nie Irbit. Dla mnie umiarkowany lewak,prawak jeszcze jest do przełknięcia. Lewak ateista już trudniej,bo to zazwyczaj tępe ciule. Lewak zaklinający rzeczywistość i o leminżej świadomości, też odpada. Świętojebliwy prawak też nie do zaakceptowania. W sumie musiałbyś się rozkraczyć
wiem, w tej chwili jesteś tak zdesperowany i potrzebujący, że byłbyś zdolny przysposobić krzyżówkę konia z mułem byle tylko gdzieś zamoczyć to nawet nie jest śmieszne, wasza desperacja i ciskanie się po forum jest już żenujące
Mała uwaga do napinaczy i nabijaczy! Pozwolicie, że to ja będe oceniać która odp. mi się podoba,a która nie przypadła mi do gustu.
A co ciebie chłopcze obchodzi, po co ja mam tutaj konto założone? Nie uważasz, że powinieneś zając się swoim kontem?