RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017 (pierwszy post)

Czy przy wyborze partnera, partnerki sugerujecie się ich poglądami politycznymi? Czy mają one wpływ na wasze decyzje i postrzeganie innych ludzi?

LockOn
LockOn
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba nadal nie rozumiesz o co mi chodzi.

d83dde31 chodzi tobie o dwie przeciwności dwie różne osobowości które łączy jedna rzecz ???
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Eldim
Eldim: W rzeczy samej, a przebywając ze sobą często wcześniej czy później to wyjdzie i poróżni.

Pół biedy, kiedy w takim związku nie ma dzieci, bo dopiero wtedy zaczyna się droga przez mękę i to dla wszystkich. Każdy ciągnie w swoją stronę
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi tobie o dwie przeciwności dwie różne osobowości które łączy jedna rzecz ???

Powiedzmy. Przystojny facet, skrajny lewicowiec i ładna kobiet, skrajny prawicowiec. Spotykają się od jakiegoś czasu i związek rozpada się niemal na starcie, bo nie jest w stanie znieść jego krytyki tego co dla niej jest ważne. Po prostu, swoją retoryką zraża ją do siebie na tyle, że budzi w niej odrazę
LockOn
LockOn
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Spotykają się od jakiegoś czasu i związek rozpada się niemal na starcie,

Teoretycznie się spotykają i rozmawiają już po pierwsze powiedzmy randce można można się domyślić , że dwie skrajne osobowości do siebie nie pasują , Wiec po co by miały nadal się spotykać teoretycznie,
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017

Nazwiesz to osobowościami, ok . polityką.... z pozoru różni ich tylko nazwa partii i legitka, ale za tym kryją się znacznie głębsze różnice światopoglądowe

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Pół biedy, kiedy w takim związku nie ma dzieci, bo dopiero wtedy zaczyna się droga przez mękę i to dla wszystkich. Każdy ciągnie w swoją stronę

Myślę, że zanim dojdzie do dzieci związek ulegnie rychłej dezintegracji.
Podejmujesz wyzwanie?
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Teoretycznie się spotykają i rozmawiają już po pierwsze powiedzmy randce można można się domyślić , że dwie skrajne osobowości do siebie nie pasują , Wiec po co by miały nadal się spotykać teoretycznie,

tyle się tutaj naczytałam na temat wyglądu i cech zewnętrznych i charakterów, a jakoś nie znalazłam takiego tematu z pozoru banalnego :)
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Eldim
Eldim: Myślę, że zanim dojdzie do dzieci związek ulegnie rychłej dezintegracji.

no wiesz, czytając wpisy kolejnych osób chociażby tutaj, to nie byłabym tego aż taka pewna. Czasami dzieci są wcześniej, jak poglądy
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017

Pierwszy "uduchowiony" Gregory mi pyknął,że on w ogóle na to nie zwraca uwagi d83dde02 bzyka co dają,co popadnie i na drzewo nie ucieka d83dde02

LockOn
LockOn
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami dzieci są wcześniej, jak poglądy

d83ddc4f smutne ale prawdziwe .
LockOn
LockOn
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: "uduchowiony"

Z tym uduchowionym to przesadziłaś .
Konto usunięte
Konto usunięte: bzyka co dają,co popadnie i na drzewo nie ucieka

Jestem za leniwy aby się wspinać na drzewo .
Konto usunięte
Konto usunięte: bzyka co dają

Waż słowa .
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: smutne ale prawdziwe .

smutne, bo później większość takich "związków" rozpada się i sąd orzeka niezgodność charakterów. Kiedy ta zgodność miała być jak oni nie wiedzą o sobie nawet tyle, jak mają na imię :) Mówią do siebie o tym samym, w różnych językach jak w wierzy Babel :)
RedRiding1978
RedRiding1978
  13 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: RedRiding1978: "uduchowiony" Z tym uduchowionym to przesadziłaś .RedRiding1978: bzyka co dają,co popadnie i na drzewo nie ucieka Jestem za leniwy aby się wspinać na drzewo .RedRiding1978: bzyka co dają Waż słowa .

O.o Ty też Gregory? d83dde31 muszę was ponumerować d83dde0a Raz, dwa, trzy wystąp d83dde02
RedRiding1978
RedRiding1978
  14 października 2017

Kilka minut mnie nie było i już żeś coś nawywijał d83dde02 Grześki to tak mają,że największą krzywdę zawsze zrobią sobie same d83dde0a To takie "okazy" eksperymentalne-najczęściej, eksperymentują na sobie d83dde02

GuzikZTego
GuzikZTego
  14 października 2017

Wyłącznie religią, jeśli islam no to skreślony.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.