Czy przy wyborze partnera, partnerki sugerujecie się ich poglądami politycznymi? Czy mają one wpływ na wasze decyzje i postrzeganie innych ludzi?
lista tematów
Wybór partnera&poglądy polityczne strona 2 z 6
Powiedzmy. Przystojny facet, skrajny lewicowiec i ładna kobiet, skrajny prawicowiec. Spotykają się od jakiegoś czasu i związek rozpada się niemal na starcie, bo nie jest w stanie znieść jego krytyki tego co dla niej jest ważne. Po prostu, swoją retoryką zraża ją do siebie na tyle, że budzi w niej odrazę
Nazwiesz to osobowościami, ok . polityką.... z pozoru różni ich tylko nazwa partii i legitka, ale za tym kryją się znacznie głębsze różnice światopoglądowe
Konto usunięte: Teoretycznie się spotykają i rozmawiają już po pierwsze powiedzmy randce można można się domyślić , że dwie skrajne osobowości do siebie nie pasują , Wiec po co by miały nadal się spotykać teoretycznie,
tyle się tutaj naczytałam na temat wyglądu i cech zewnętrznych i charakterów, a jakoś nie znalazłam takiego tematu z pozoru banalnego :)
Pierwszy "uduchowiony" Gregory mi pyknął,że on w ogóle na to nie zwraca uwagi bzyka co dają,co popadnie i na drzewo nie ucieka