Jak to według was wygląda teraz? Czy jest coś co chcielibyście zmienić,a jeżeli tak, to co?
Rola kobiety i mężczyzny we współczesnym świecie strona 6 z 9
Poważnie?!A ile płaciłeś żonie za obiadki, taszczenie zakupów,prasowanie twoich koszul, sprzątanie, wychowywanie Waszej córki, nieprzespane przy niej noce,zmianę pieluch,kanapeczki itd itd? Czy w cenę usług żony wliczyłeś tylko seks? W czym Ty jako jej mąż i parter jej pomagałeś? Wiedziałeś cokolwiek na temat swojej córki,jej lekarzy,dentystów,wywiadówek,dodatkowych lekcji pływania,tańca itd, czy stałeś się wielkim tatusiem wtedy,kiedy była już w wieku lat nastu i samodzielna?!Czy by móc spędzić razem czas, zaoferowałeś jej swoją pomoc w czymkolwiek czy tylko wymagałeś, by między wychowywaniem waszej córki i swoją praca ona OBOWIĄZKOWO znalazła go dla Ciebie,bo Ty byłeś urobiony po łokcie?!
Żonie nie placilem bo płaci się prostytutce ... Po włosku co miesiąc zostawiłem jej pieniądze w jej kuferku. a co do córki mam z nią lepszy kontakt niż była , i to ja wwstawalem w nocy nieraz spaalem na fotelu z mloda jak zęby szły lub gdy była chora to po prostu zostawiłem chłopaków w pracy i wracałem do domu i ja sprzatalem a pranie i gotowanie było po stronie partnerki ... ups chyba Cię to boli ze można się rozwiesc bez zdrady, alkoholizmu itp
Póki co, to nic mnie nie boli, chyba,że plecy od leżenia Dyskutujemy i zastanawiam się skąd w was tyle św oburzenia i gderania na kobiety? Tyle
a czy ja gderam ? wiem co zrobiłem i wiem ze była też moja wina może nawet większa niż jej ale trzeba było wypić to co się uważało
Życie, bułgarski grzybiarzu Ale żebym nie wyszła na apodyktyczną zołzę i emancypantkę tyranizującą tylko mężczyzn,to związałeś się bez urazy z jakąś zmutowaną genetycznie hybrydą i za opiekę nad córką należny Ci szacunek.Jeżeli oczywiście nie trollujesz, bo inaczej cofnę te hołdy
:D :D :D :D boże jak ty musisz być cholernie słaba :D :D :D wysil sie troszke grubasko :D :D ( rozmnażania ) chyba za zamarzłem i nie moge odmarznąć :D