Jak to według was wygląda teraz? Czy jest coś co chcielibyście zmienić,a jeżeli tak, to co?
Rola kobiety i mężczyzny we współczesnym świecie strona 2 z 9
w sumie ociezale powiem Ci tak osobiste oczekiwania : powina potrafić rozpalić iskre, motywować czuwać nad moją kreatywnością bo czasem mnie ponosi, winna potrafić utrzymać mnie w domu tylko nie tak pod przymusem tylko żebym sam tego chciał ... coś jeszcze Intelektualną księżniczkę interesuje ???
to u mnie jest na opak :D ale wzorzec właściwy :D Tata przynosił pieniądze, a Matka rozporządzała. :D
Niewiele wymagasz, to w tłumie obskoczysz. W tym tłumie, stulejarzy Dać ci dupy i bydzie dość Nie dziwi mnie zatem, że tak chętnie swoją palemkę, chcesz mi ofiarować. Jak to mówią.... ręką ch.... nie oszukasz co nie? :)
Powiedz sto razy spiryrusreatyfikowaniusieniki, zdejmij warge z noska, przestań się boczyc i choć na piwo hehe
jakbym nie mogła lecieć na twojej fotowoltaicznej miotle, tylko chodzić muszę a jeszcze czego?!!! phii jak chcesz wypić ze mną piwo, to limuzynę poproszę, czerwony dywan i stolik w Grand Hotel, a nie starą kobyłą każesz mi się do speluny wozić?!!
każda Buba wydziela jad hehe ale z paroma miałem przyjemność więc się przyzwyczaić idzie taki polski Bear Grylls. No cóż zawsze możesz przybyć na mopie jak miotelka niewygodna
Księżniczką miałam być, w pałacu mieszkać, limuzyną jeździć, a teraz przynieś, wynieś, pozamiataj, okna umyj, i łazienkę posprzątaj. Nie to mi obiecywałeś, odchodzę od ciebie!!!! Piwo wypij sobie sam. pfff
bo nie ma nich w nic innego ( uogólniając ) Wiekszosc relacji kosztuje więcej wysilku niz to jest warte i dlatego kolesie nie chca pchac sie w związki.
W dzisiejszych czasach mam wrażenie ze facet to ma byc kundel który bedzie bedzie lekarstwem na kobiece kompleksy. Ma byc wszedzie i na kazde zawolanie. Ma byc sraki i owaki. Ma być to i ma być tamto. Non stop czytam na fejsie jaki to facet powinien byc i co to on powinien robic.
no
Myślę , że SkromnyJaa dobrze opisał sytuacje. Nie wiem, ogólnie nie interesuje mnie rola innych kobiet, mężczyzn.Bardziej się zastanawiam jaka jest moja rola w tym świecie a nie innych osób.Co wnosi moje istnienie w życie bliskich mi osób...
Skromy odprawia tutaj coś w rodzaju "gorzkich żali" od zawsze do nadal i tak samo reszta.
Mężczyźni tutaj, to naprawdę totalna porażka i nie tylko mężczyźni, bo kobiety również. Jakaś masakracja
Kobieto, no to jaka jest twoja rola w twoim związku?! Umiesz ją opisać i określić,czy nie?!