Dla jaj komentarze zaczynamy od " Moja ocena tego jest taka.... " :D
lista tematów
Wujek Sam przylatuje do Polski... strona 6 z 8
Dokladnie, dlatego nie mam zamiaru tracic na ciebie czasu, jak zmadrzejesz i skonczy ci sie okres wroc do nas malenka wtedy byc moze ciag dalszy nastapi bejbe
Blad ty dopiero zblizasz sie do zakretu tylko od ciebie zalezy czy z niego wyjedziesz czy wyladujesz w rowie albo na drzewie xd
Konto usunięte: Zawsze najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy jako pierwsi stali się MURZYNAMI europy, niewolnikami korporacji i tanią siłą roboczą zachodu.
Nie "stali się" a wyście nas zrobili,pani koszerna.
Konto usunięte: Dla mnie ważniejsze od wiz jest to, że Markel nie stworzy super armii i 4 rzeszy, nie będzie się szarogęsić i dyktować warunki razem z Putinem,
Na naszą obecną armie trzech harcerzy z "finkami" spokojnie wystarczy,powiążą nas w pęczki jak rzodkiewki.Nie będzie dyktować warunków ,tak jak i nie dyktowali po wojnach wszelakich.A już na 100% kłamerykanie nas od tego obronią.To już nie jest brak zdrowego rozsądku,to jest fanatyzm.
A wy się chłopcy i tak bić nie będziecie, bo dawno temu spierduliliście pod skrzydełka "aliantów", którzy teraz was odprawią z walizkami, to nie lamentujecie już tyle :)
Zaiste za pejsaty polskojęzyczny rząd chyba tylko głupiec by walczył.
najwięcej o wojnie mają do powiedzenia najwięksi tchórze :))
Wszyscy znamy "dokonania" wojenne wszelakich Szmuli,Aaronów i temu podobnych,dlatego jako ta spod "ciemnej niebieskiej gwiazdy" ,brylujesz pani w temacie.