Dla jaj komentarze zaczynamy od " Moja ocena tego jest taka.... " :D
Wujek Sam przylatuje do Polski... strona 4 z 8
Owszem, to typowy korwinizm i pewnie dlatego nigdy ponad próg wyborczy nie przeszli i nie wróżę tego w nadchodzących wyborach. Swego czasu, miałam okazję bliżej się mu przyjrzeć i po dyskusji z jednym z posłów Korwina, niewiele z niego zostało. Co proponujecie? Konkretny program i rozwiązania, bo na samą nazwę partii nikt rozsądny głosował nie będzie. Czasy poprawności politycznej mamy w PL za sobą i każda rozsądna osoba głosuje na konkretny program a nie na partię
Faktycznie chyba cos zle doczytalem.
Korwin czesto mowi dobrze ale i czesto z czyms poleci.
Jestesmy konkurencyjni podatkowo ale niesprawiedliwi bo faworyzujemy zagraniczne firmy ( konkurencyjni tylko w tym przypadku ). Wszyscy krzycza jak to obecna partia uszczelnila VAT ale czy to ludzie i male firmy odczuli to ? Zwykli ludzie sa wciaz lupieni przez ten zlodziejsko - niewolniczy system podatkowy wiec dalej nie rozumiem tego podniecenia. Wszystkie pieniadze trafiaja w rece kasty urzędasów.
zawsze są szanse ale małe. Zeby zrozumiec " bardziej przyjazny system podatkowy " trzeba wyjechac za granice bo w polsce tego
nie doswiadczysz
.
Malo tego w polsce praca jest karana podatkami.
Co dokladnie zwiazanego z militariami ?
Ciezko sie nie zgodzic
Mam konkretną propozycję. Jeżeli Korwin czy którakolwiek z partii jest w stanie cofnąć nie tylko 500+ ale również renty dla żydów wypłacane regularnie z polskiej kasy państwowej, głosuję na nią w ciemno. Jeżeli cofnie dotacje dla muzeum żydów w kwocie kilkunastu miliardów, obiecuje wykopać dotacje dla Rydzyka i jego uniwersytetu
Widzę, że wszyscy od prawej do lewej prześcigują się w propozycjach co zabrać Polakom, co kupić od Ameryki, co ma najlepszego Rosja i Czechy a nie widzę propozycji dla Polski i Polaków. Może to ruskie, czeskie, amerykańskie, izraelskie wyborce będą na was głosować, bo my na pewno NIE. A może wpadniecie na taki pomysł jak włosi?! żeby utrzymać poparcie to ściągają imigrantów, bo rodowici mieszkańcy mają ich dość.Czemu żadne ugrupowanie, nie odważy się sięgnąc do kieszeni żyda?W tym temacie zawsze panuje jakaś dziwna zmowa milczenia
Myślę, że wziąwszy pod uwagę umowę na budowę tarczy antyrakietowej, nie jest mu do śmiechu i wygląda tak, jak ty teraz :) grrrrr
Ta tarcze Wladimir rozbije w drzazgi w kwadrans, sugerowanie ze ta tarcza ma ochronic twoj tyleczek xd
Pewnie że ochroni, a na pewno lepiej tarcza jak tablica Mendelejewa i moździerz:) "Taniocha" była bo jeszcze amunicji do niego nie wyprodukował :)
A kto tu mówi o patriotach?:) Ja mówię o "przemyślanych" zakupach POprzedniej władzy:) Przynajmniej skupy złomu zarobiły i szczury się podtuczyły :D
Z tego co mi wiadomo to tarcza antyraietowa broni przed rakietami a nie czołgami tak więc kogo ona ma bronic ? :)
No i dostaliśmy zniżkę na gaz ha-ha-ha będziemy mieć taniej jak od twojego ruskiego tatusia ha-ha- ha i nie musimy płacić jak za woły w Tybecie. Ty masz wszystko zawyżone IQ też :D No i może sobie kranik zakręcić i straszyć nim pingwiny :D