Gra ktoś w trybie multi w różne gry? Nie dobija Was poziom graczy którzy traktują zwykły mecz jako osobistą sprawę i rzucają wulgami pod adresem innych, tylko z tego powodu że ktoś szuka relaksu po ciężkim dniu, tak spędza część wolnego czasu, i może mieć gorszy dzień. Nie każdy siedzi całymi dniami w grze, jak persony rzucające niecenzuralnymi słowami (w większości po Polsku) Co myślicie?
Brak kultury w necie strona 5 z 6
Vivid
Tak w temacie zapytam... Jak jest z tą kuturą w LOL-u? Masz uwagi co do komunikacji czy jest ok? Sama nie miałam styczności z tą grą więc pytam
Kultura w lolu hmm.. Nie mam jej praktycznie wcale, w każdym meczy polscy gracze się irytują i obrażają a support wydaje mi się że nic z tym nie robi, gra sama z sonie przyjemna, lubie pograć :)
Lol akurat jest na serwerach a tam fali zła nie idzie chyba powstrzymać xd grasz może w to? Nie chcesz zacząć? ;)
A klimaty post-apo lubicie? Ja tersz męczę Fallout 4 już ponad 100h, ale idzie jak po grudzie. Jakoś tak niespójnie jest w tej części.
Nie mam niestety sprzętu pod Fallouta 4. Ale w 3 i NV bawiłem się fajnie, więc pewnie i 4 by mi przypasowała. Ostatnio grałem w takie indie post apo, Underrail. Mocno wzorowane na tych pierwszych Falloutach w rzucie izometrycznym.
Co do tematu ;) to Fotka jest bardziej ogarnięta niż Facebook ;) tam stado gimnazjalistów ... Jedzie po każdym bo. .... Chłopak maluje się ;) osiągnął coś tam a oni nie ,. I tak padają słowa w jego stronę ... Inni dla fejmu na FB umieszczają .., jakieś zdjęcia kompromitujące inna osobę ... Hm młodzież w dzisiejszych czasach to syf ...