Gra ktoś w trybie multi w różne gry? Nie dobija Was poziom graczy którzy traktują zwykły mecz jako osobistą sprawę i rzucają wulgami pod adresem innych, tylko z tego powodu że ktoś szuka relaksu po ciężkim dniu, tak spędza część wolnego czasu, i może mieć gorszy dzień. Nie każdy siedzi całymi dniami w grze, jak persony rzucające niecenzuralnymi słowami (w większości po Polsku) Co myślicie?
lista tematów
Brak kultury w necie strona 3 z 6
Mnie Elder Scrollsy jakoś nigdy do siebie nie przekonały. Osobiście ze wszystkich RPG w jakie grałem najbardziej podobał mi się KOTOR I i II. Pewnie dlatego, że to Star Wars ^^
To tylko moje przypuszczenia, może obejdzie się bez. A nawet, jeśli trzeba będzie pobrać to przecież żaden problem. Chwila moment i będzie.
Pomimo, że przymierzałem się do tego KOTORA kilka razy ostatecznie wciąż nie grałem. Uwielbiam za to Neverwinter Nights 1. Też od BioWare i praktycznie na tym samym silniku co rycerze z kosmosu :D
Podejmujesz wyzwanie?
W temacie "brak kultury w necie" pełna kultura, nie wierzę! :D Dokonałaś niemożliwego maleńka.
Niestety nie mam zbyt wiele do powiedzenia, w multi grałam miliard lat temu, bo jestem już stara. Była taka równie stara gra jak ja, Red Faction. I mimo, że to było bardzo dawno temu, kultura grania pozostawała ta sama - też rzucaliśmy pannami lekkich obyczajów, gdy coś w drużynie poszło nie tak, jak powinno. Więc to na pewno nie kwestia czasów, które nastały. Zwyczajnie nie każdy potrafi przegrywać i nie każdy radzi sobie z porażką, a zawsze łatwiej obwinić innych niż siebie. TAK SĄDZĘ JA, NINJA.
Btw. jakie piękne zdjęcie! Nie poznałam Cię :D
jak się da, to się zrobi :)) Ehh chyba wszyscy są zbyt zajęci żeby się wypowiedzieć ;D
Mam grzecznie podziękować czy to będzie "wazelina" w mniemaniu innych? A co tam....dzięki :D
Konto usunięte: też rzucaliśmy pannami lekkich obyczajów, gdy coś w drużynie poszło nie tak, jak powinno. Więc to na pewno nie kwestia czasów, które nastały. Zwyczajnie nie każdy potrafi przegrywać i nie każdy radzi sobie z porażką, a zawsze łatwiej obwinić innych niż siebie.
Ty też ?? Ale warto przyznać się o błędów.
I co ja teraz pocznę biedna?? Jak dalej żyć...?? ;DD
Moje życie straciło sens ;((
Nie doświadczyłam osobiście więc nie skomentuję
Apropos spoufalania się z moderatorami... Ten temat ma już 5 dni i dalej nie został przeniesiony do działu "gry i elektronika". Mój temat został wyrzucony do działu "szkoła" po jakichś 10 minutach. Przypadek? :D
Nie sądzę :D Szkoda, że tak późno się zwróciłeś z tym referatem, wtedy nie za bardzo miałem czas się na tym skupiać, a razem być może wykonkludowalibyśmy coś konstruktywnego. Jak Ci poszło?
Podejmujesz wyzwanie?
Wybłagałem koleżankę żeby się ze mną zamieniła kolejnością. Będę gadał za tydzień lub dwa, nie pamiętam kiedy dokładnie mam ćwiczenia teraz ;D
Starych drzew się nie przesadza ;D Ejj , chyba ważniejsze jest to, że dyskusja była kulturalna, co było swoistą odskocznią od panujących trendów. Nie była o grach tylko o kumunikacji między graczami....prawda?
Rajd Paryż- Dakar odbywa się obecnie w Argentynie, Chile i Peru.... Festiwal w Opolu emigruje do Kielc. Taka moda?