Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 27 z 37
Szanownie Panie !!! i Panowie !!!
Cos Wam powiem.. Mimo wszystkich animozji pogladow i roznicy zdan nie zapominajcie o tym ze Wszyscy jestescie Polakami i powinnniscie sie kochac i szanowac !!! Nie ma podobno brzydkich glupich itd Kobiet i Facetow tylko za malo alkoholu.. haha Osobiscie nie pije juz ani kropli od wielu wielu lat.. moze dlatego tez jestem z tego powodu samotny haha to tylko zart...
Nie wiem czy wiecie ale najbardziej ze wszystkich trucizn zabja nas stres..
Podaje dwa adresy do stron gdzie mozecie wyliczyc ile bedziecie jeszcze zyc..
Jedna jest po polsku a dwie sa po angielsku ale to nie problem.
jest ich wiele w internecie..
http://www.zegarsmierci.info/#go
http://www.deathclock.com/
https://www.death-clock.org/
Mozecie wpisywac rozne opcje.. ale nie wazne czy pijecie alkohol czy palicie to nie ma znaczenia nawet jak przestaniecie najwiekszym wrogiem jest stres..
Dlatego zacznijcie zyc bardziej na luzie i patrzcie z przymruzeniem oka na wszystko.. Smierc zadnego nie zapomni haha ale zanim przyjdzie warto zyc i byc usmiechnietym !
Zycze wszystkim by mogli powiedziec jak Marek Aureliusz w filmie Gladiator
Śmierć uśmiecha się do każdego człowieka. Jedyne, co człowiek może zrobić, to odwzajemnić swój uśmiech. Szwedzi zyja po 100 lat wlasnie dlatego ze sie nie stresuja i maja wszystko w 4 literach..
Dla Ciebie Sarna tez zycze bys znalaza to czego szukasz czyli milosc i by usmiech nie znikal z Twojej twarzy ! A wszystkim Paniom daje plusy !
Czytam czytam i nie wierzę. Mylne wyobrażenie o samotnych matkach. Każdy popełnia błędy. Będąc z kimś nie zakładasz odrazu ze okaże się być dupkiem i zostawi cie w ciąży albo z rocznym albo 2 letnim czy 10 letnim dzieckiem. Samotna matki to silne kobiety które nie mają łatwego życia. Ale ona też zasługują na miłość i szacunek. Ona sobie doskonale radzą i nie potrzebują sponsorów tylko partnerów. A co do poruszanie kwesti dawania na prawo i lewo i dalej reszty to patologia była jest i będzie i zawsze znajdzie się jakieś kur...iszcze ale nie wrzucamy wszystkiego do jednego wora pt SAMOTNA MATKA
Wystarczy poczytać wypowiedzi "panów" tutaj i jak w soczewce widać ich mentalność i przydatność w społeczeństwie :) Z czym się to pcha do ludzi?! Takich jak oni, to na każdym rogu na pęczki :) mistrzowie drugiego planu jak ich jakaś normalna czyta, to puka się w czoło zanim nawiąże z nimi kontakt. Co jeden to bardziej "tęga głowa"wyskoczy
Ja także. Przecież ten temat nie jest o tym czy samotne matki są silne, czy słabe czy dają na prawo czy na lewo.
Temat jest o tym dlaczego są nieufne wobec mężczyzn którym nie przeszkadza że maja dzieci!
Wiesz to brzmi jak tępy podryw. TAK SŁUCHAJCIE ZAAKCEPTUJE WASZE DZIECI . Akt desperacji? Nie wiem. Wiem natomiast, że żadna kobieta która ma olej w głowie po tym poście się z Tobą nie umówi. Pomijam fakt że to troszkę pedofilskie.
bezczelnosc twoja nie zna granic-jak to zawsze bywa winni sa faceci a kobiety jak zawsze sa aniolkami ktore nic zlego nie robia...zenujace jestescie kobietki...
A czy ja gdziekolwiek napisałam, że winni są tylko faceci?! Napisałam o waszej tutaj społeczności bezsensownej wojence płci którą toczycie tutaj od dawna. Gdybyś przeanalizował zachowanie większości z was doszedłbyś do podobnych wniosków. Czasami mam wrażenie, że pantera to taki babochłop, a wy chłopobaby