Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 26 z 37
wszyscy ktorzy maja inne zdanie niz ty sa inni...bardzo ciekawa teoria wymyslona na rauszu alkoholowym czyli w stanie w jakim jestes bardzo czesto
na kazdy post ma glupie wytlumaczenie-przeciez to widac zo to niedojzala emocjonalnie nastka
prawda jest taka ze bycie matka przerasta twoje mozliwosci ...Nie kazda kobieta moze byc matka...
zawsze znajdziesz nawet najglupsza odpowiedz na swoje bezsensowne teorie-dziecko dorosnij bo szkoda mi czasu aby pisac z toba
jestes fanka pantery gdyz bronisz ja za kazdym razem-w ogóle smiac mi sie chce ze takie niby prawdziwe kobiety jak ty i panterka a wylewaja swoje zale na tej niemieckiej fotce...sfrustrowane kobiety daja upust swoim wyimaginowanym fantazjom-ta strona to wg wielu uzytkownikow to burd...l na kolkach i maja racje
nie zawsze ma rację, bo ja nie krytykuje facetów, są potrzebni i nie wyobrażam sobie sensu bycia kobiet i na odwrót gdyby nie było jeden z płci, dla mnie to błazenada takie kłótnie damsko męskie, to ze ona nie chce mieć dzieci no ok, niech sobie nie ma, nie widze w tym nic złego, ale nie powiedziałam, ze ja ich nie chce i ze nie widze sensu w bycia rodzicem, nie potraficie czytać postów, dlatego nie chce mi się za bardzo dyskutować w takich tematach, wy bierzecie pod uwagę tylko swoje zdanie i już z góry oceniliście mnie i jedziecie od sfrustrowanych itd... gdy ja nie napisałam w waszą stronę nawet jednego zdania, które tyczyło się do was osobiście;D
A tak w ogóle, to co się tutaj wydarzyło? widzę, ze wszystkim panom notowania się na giełdzie poprawiły tylko nam opadło może getto utworzycie?
Przez jakiś czas byłam "lokatorką" zachodu i to co najmniej przypadło mi do gustu, to właśnie multikulturowość, i wszędzie wałęsające się bez opieki dzieci, brak szacunku do siebie nawzajem, kompletny upadek moralny, a co cieszyło i podobało? Tylko cotygodniowa kwota na payslipie. Coś trzeba było wybrać Zachód jest dobry, ale dla singli chcących zarobić i dobrze się za to zabawić
wróciłam z pracy właśnie zaczął mi sie urlop i nikt mi nie zepsuje humoru.
w zadku głęboko mam to jak mnie tu kto widzi:D wypowiadam się, bo mogę jestem szczęliwa i nie samotna, nie rozumiem waszych ścian tekstów, które nigdy do niczego nie doprowadzą, ale widzę ze wy dogadując sie w taki sposób stworzycie typową Polską rodzinę, teraz to pocisne sorry, ale gdy wy sie bedziecie tak dogadywać ze swoimi wybrakami, to od razu wpiszcie się w statystyki rozwodów, wasze zajebiste argumenty typu
egoistka, sfrustrowana, księżniczka, chamy, prostaki, wygodni faceci itd.. eh..
wyobraźcie sobie ze tak będzie wygladać wasza rozmowa z waszymi wybrankami w przyszłości, nawet nie próbujecie się zrozumieć, nie pytacie dlaczego...? tylko... bo Ty jesteś taka i owaka a Ty taki.. i lecą talerze, tak was widzę;D
Tak oto ze znośnej atmosfery zrobiło się duszno i nieprzyjemnie i to zasługa tylko i wyłącznie panów. Refleksje mile widziane chociaż wątpliwe, że na coś takiego jest ich stać:) Do tego trzeba dorosnąć. Czyż nie lepiej zostać samej jak męczyć się dodatkowo z taką gównażerią? Przecież to w niczym nie pomaga, tylko pelęcze się bezsensownie pod nogami :)