To jest fakt. Każdy się chyba z tym zgodzi
lista tematów
Czemu kobiety nie zdradzają strona 2 z 7
w tytule tematu chyba wkradło się słowo "nie"
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Pana Kotońskiego posłuchaj to sie dowiesz, że u samic zdrada jest czymś normalnym, one zawsze mają do tego powód niekoniecznie zmyślony, natura każe im to robić. One zupełnie inaczej niż faceci pojmują definicję zdrady.
Mnie moja była nie zdradzała, ale ja też nie dałem jej powodów do zdrady. Ba nigdy się nie masturbowałem, ani nie myślałem o innej. Była tylko Ona, od początku do końca.
Konto usunięte: Panthera: AmongUs: Zacznijmy od tego ze kobiety to nie ludzie wtedy przestaniecie wymagaca faceci to przedmioty codziennego uzytku.
i juz panterka musi odezwac sie z g...przekazem
wpisala u siebie wiek 18 lat i pisze z malo doswiadczonymi nastolatkami gdyz tylko w tym przedziale wiekowym moze sie porozumiec...jakie to zalosne...niby ma faceta ale pewnie 16-latka
takim samym jak wy.
Konto usunięte: wpisala u siebie wiek 18 lat i pisze z malo doswiadczonymi nastolatkami gdyz tylko w tym przedziale wiekowym moze sie porozumiec...jakie to zalosne...niby ma faceta ale pewnie 16-latka
co ciebie obchodzi komu odpisuje? Czepiaj sie kogos innego.
a jak ty doczepilas sie do mojego posta to jest ok?Mam prawo napisac co mysle i nic ci do tego dziecinko hehe
w przeciwienstwie do ciebie daleko mi do miana pustaka - mam wiedze o swiecie, mam zainteresowania i pasje. A ty? Potrafisz sie jak ksawiera czepiac ludzi bo jestes tak pusty i glupi ze nic innego nie pptrafisz i tylko w ten sposob umiesz zwrocic na siebie uwage bo kazdy ma cie w dupie. Masz mentalnosc typowego gimbusa z pryszczata morda.
do tego jestes prozny bo oceniasz po wygladzie.
twoj leb jest pusty jak balon - samo powietrze i kurz.