Na początek mała anegdotka
Dziś byłem świadkiem pewnej sytuacji. W centrum handlowym stał sobie jakiś człowiek. Ów człowiek rozdawał ulotki dość nieśmiało wręczając je ludziom, nie chcąc się zbytnio naprzykrzać. W pewnym momencie na horyzoncie pojawił się dresik-śmieszek, który natychmiast zwęszył potencjalną ofiarę. Już z daleka wyciągał dłoń sygnalizując chęć otrzymania makulatury. W ostatniej chwili zmienił kurs, przeszedł obok, po czym niemałym zadowoleniem obwieścił:
- hehehehe, żartowałem mordo!
1. Czy irytują Was ludzie, którzy rozdają ulotki?
2. Czy często bierzecie od nich ulotkę?
3. Czy osobiście kiedykolwiek je rozdawaliście?
4. Czy ulotki to dobre narzędzie marketingowe?
5. Czy sędzia meczu Real - Bayern był poczytalny między godziną 20:45 a 22:40 czasu środkowoeuropejskiego?
6. Czy jak na to pytanie odpowiesz "tak" to nam CuteNinja coś fajnego narysuje?
lista tematów
Ulotki strona 2 z 8
Podejmujesz wyzwanie?
Nie, raczej.
Staram się, choć branie i wywalanie do kosza zaraz obok nie jest zbyt sensowne i ponoć robi więcej złego niż dobrego.
Tak. Nigdy więcej. :-D
Takie wciskane myślę że nie. Lepsze już chyba sensowne plakaty i reklamy w Internecie (też sensowne, nie debilne popupy). [
Eldim: 5. Czy sędzia meczu Real - Bayern był poczytalny między godziną 20:45 a 22:40 czasu środkowoeuropejskiego?
Ależ dawno nie oglądałam meczu.. :-)
Jeden rabin powie tak, a drugi nie.
1. Nie
2. Tak
3. Nie
4.ulotki są dobre jako podpałka
5. Myślami był już raczej przy kasie która zgarnął za wydrukowanie meczu .
6. Tak
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Oho, chyba czas wymyślać zlecenie :D Jakieś pomysły co ma narysować nasza pani szeryf? :D
Podejmujesz wyzwanie?
Umie, juz raz bardzo ladnie narysowala mnie i siebie jak utknela w oponie podczas runmageddonu :D
Podejmujesz wyzwanie?