Czy tylko u dziewczyn to sie sie liczy wygląd i hajs ? A zapominają o charakterze?
wyglad, charakter, hajs strona 4 z 7
Ksawiera masz rację z tym co napisałaś w poprzednim poście. Zgodzę się z Tobą. W związku szczerość jest jedną z ważniejszych rzeczy. Jeżeli jest szczerość to i jest zaufanie.
No przecież sam Cię nie zdradzi i do tego potrzebuje innej kobiety która mu da, albo sie mu sprzeda(domy publiczne) :) Ups, wchodzimy na "ruchome piaski" Twojej ich obrony. Oni są o tyle biedniejsi od nas, ze często za seks muszą zapłacić i to niemało. My znowuż zbyt "hojne" i tak się kółko kręci. A skoro Ty nie dasz mu jeść, to przecież prosił Ci się nie będzie, żebyś mu ugotowała. Jak już pójdzie jeść, to przy okazji "załatwi" wszystkie inne sprawy i tak oto wracamy do punktu wyjścia :)
Niestety. Jakkolwiek byś się nie starała usprawiedliwić tutaj tylko jedną ze stron, to winni są oboje.
nie jestem od tego by mu uslugiwac i dawac na zawolanie, on tez powinien dac cos z siebie.
skoro facet nie umie olac pokusy i nke umke trzymac ptaka w rozporku to nie zasluguje na zadna kobiete.
zwiazek to nie tylko sex.
czego ja niby jestem winna? Ze facet mysli jednym i nke potrafi powstrzymac chuci a kobiety traktuje w jednym celu? Wiec jesli zdradzi swoja kobiete bo ta mu nie dala to jest to jej wina? A co ona ma obowiazel dawac mu zawsze?
moze jakby facet umial zadowolic kobiete to by czesciej mu dawala?
nikt mi nie wmowi ze winna zdrady jest takze niewinna kobieta ktora nie cjciala robic czegos wbrew sobie.
Nikt nie mówi, że kobieta zawsze jest winna. Jednak nie broń na siłę płci pięknej, bo wina nie jest tylko po stronie facetów. Wszystko zależy od charakteru i osobowości. Od tego co kto ma w głowie. Nie każdy facet myśli prąciem. Nie każda kobieta myśli ci.pką. Wbij sobie do głowy, że nie ma ludzi niewinnych tak samo jak nie ma ideałów. Każdy popełnia błędy, a co za tym idzie każdy ma swoje za uszami. Związek w dużej mierze polega na sztuce kompromisu. Oczywiście, że związek nie polega tylko ja seksie. Jednak musisz mieć świadomość tego, że każdy z nas ma inne potrzeby i każdy mniej lub bardziej potrafi nad tym panować. Nie zawsze musisz mieć ochotę na seks. Czasami warto zadbać też o potrzeby drugiej osoby, a nie myśleć tylko o tym by to nam było dobrze. Ty czytasz w ogóle to co piszesz. Jeżeli chce się brać to trzeba czasem też dać coś od siebie. Jeżeli w związku tylko wymagasz i olewasz to czego potrzebuje partner to związek nie przetrwa
taa tylko żadna nie pomyśli ze żyjemy w takich czasach ze wszędzie prawie jest "sex" czy to na ulicy czy na portalach pokazujecie z dużym dekoltem, krotka spodniczka i bec chcial czy nie chcial wzrok przyciaga nawet kobiet innych ( nie raz widziałem jak kobieta na kobietę patrzy jaki ma tylek ) tym bardziej facet spojrzy
SkromnyJaa akurat ten post Ksawiery został już wyjaśniony, więc nie widzę potrzeby by do niego wracać :)
koleżanka koleżance pomoże, obroni pantherke jak lwica miau ;)