Czy tylko u dziewczyn to sie sie liczy wygląd i hajs ? A zapominają o charakterze?
wyglad, charakter, hajs strona 2 z 7
napisalam ten post dla beki.
tak samo nie kazda kobketa zdradza czy leci na hajs.
ale dlaczego mimo ze temat oczernia kobkety robiac ze wszystkich materialistki, ty sie na ten temat nie wypowiesz, nie obronisz kobket, nke zaatakujez autora tematu, atakijesz za to mnje broniac mezczhzn?
co jest z wami ludzje bo nie rozjmkem?
Mylisz się. Nie atakuję personalnie Ciebie, a sposób Twoich wypowiedzi, a to ogromna różnica. Jeżeli wymagasz szacunku jako kobieta, to zachowuj się jak ona, a nie jak żulica spod budki z piwem
Sprawiasz wrażenie jakby Ci jeszcze tanie wino z głowy nie wywietrzało i robiła awanturę o to, że nie masz na następne i cały świat był Ci winny tego, że Ty wytrzeźwieć musisz.
po prostu wkoorwiaja mnie faceci zakladajacy w kolko tematy o kobietach jakie to sa
ja taka nke jestem
a i tak mi ske obrywa bo jestem kobieta a to wystarczy.
a potem mnie obrazaja bo ja pisze im zd nie kazda taka jest.
Zrozum, że takim sposobem swoich wypowiedzi, robisz krecią robotę, najlepszą antyreklamę kobietom i dajesz powód do zakładania takich właśnie tematów. Nie dziw się więc, że nawet kobiety Cię tutaj atakują. Twoje wypowiedzi i ich sposób, to woda na ich młyn. Odpuść.
Ksawiera mylisz się. Słyszałaś może o osobach aseksualnych? Od każdej reguły jest wyjątek. Więc przykro mi, ale to Ty jesteś w błędzie. Widać mało ludzi poznałaś. Ludzie nie generalizujcie. Każdy z nas jest inny. Różnimy się pod wieloma względami. Pozdrawiam i życzę słonecznej soboty.
to choroba, czy nowa moda/ orientacja seksualna w środowiskach LGBT? Według mnie, nie ma ludzi aseksualnych od urodzenia. Mogą być w wyniku traumatycznych przejść takich jak gwałt, molestowanie czy innych czynników które miały wpływ na ich psychikę.
Aseksualizm, inaczej aseksualność − trwałe nieodczuwanie pociągu seksualnego wobec innych osób. Od niedawna uznawany w części środowisk naukowych za jedną z orientacji seksualnych lub za brak orientacji seksualnej. Szacuje się, że 1% społeczeństwa jest aseksualna
Aseksualizm nie jest tym samym, co abstynencja seksualna, która jest powstrzymaniem się od aktywności seksualnej pomimo odczuwania pociągu seksualnego. Niektórzy aseksualiści są aktywni seksualnie pomimo nieodczuwania pociągu seksualnego, np. by zaspokoić potrzeby partnera.
Aseksualizm nie jest też utożsamiany z hipolibidemią (brakiem lub utratą potrzeb seksualnych). Część aseksualistów posiada libido, lecz nie jest ono zwrócone w stronę innych osób
Proszę. Na szybko skopiowane. Aseksualizm jest znany od dawna. Jak to będziesz traktować to Twoja sprawa, ale istnieje coś takiego i tyle