Jestem za:), a Wy?
lista tematów
Kto jest za rownouprawnieniem k i m? strona 8 z 12
Pytasz czy wiesz? Co jest w tych zasadach BHP? Nie potrafisz się ich nauczyć czy im nie sprostasz?
Przyjedź na Śląsk. Zatrudnij się na grubie na prodku.
Będziesz pierwszą w Polsce kobietą górnikiem dołowym pracującą na ścianie wydobywczej. Staniesz się sławna oraz wyjątkowa i będziesz mogła opowiadać że zmieniłaś świat.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
A jeszcze z mojego doswiadczenia, i w ogole ciezko tego nie zauwazyc na kazdym kroku, najbardziej to kobiety sie nadaja do p.e.d.l.n.a..., doslownie w obu przypadkach znaczenia tego slowa, w tym sa mistrzyniami. Nic nie jest wazne, wazne zeby p.e.d.l.c na okraglo...P:)!
CuteNinia, zgadza sie ubogie, ale prawdziwe:), a to co Wy odstawiacie tego zaden cyrk nie przebije...:)
CuteNinja, jeszcz dodam, ze ubogie w odniesieniu do kwesti moralnej waszego zachowania, a nie ubogie w doswiadczenia, bo jesli chodzi o doswiadczenia, to juz sie woda przelewa ze szklanki wielkosci oceanu:)!
Eldim: Co tu przyznawać, dziewczyna, której zdjęcia widniały na jej profilu świetnie wpasowywały się w mój gust kobiecej urody
Przykro mi , wiem jak się czujesz. Nie bój żabki, będzie dobrze ;D
Eldim: A osoba, która faktycznie siedziała za monitorem firmując swoje posty twarzą "Wisienki" była bez wątpienia inteligentna. Połączenie takich cech musiało mnie zaintrygować
Albo dziewczyna w średnim wieku , pewnie po doktoracie, albo facet . Typowy oszust lub oszustka
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Konto usunięte: Przyjedź na Śląsk. Zatrudnij się na grubie na prodku.Będziesz pierwszą w Polsce kobietą górnikiem dołowym pracującą na ścianie wydobywczej. Staniesz się sławna oraz wyjątkowa i będziesz mogła opowiadać że zmieniłaś świat.
to nie jest odpowiedz na moje pytanie.
BTW co jesli nie chce być górnikiem a np monterem? Albo myśliwym? Albo drwalem?
sam jesteś ubogi moralnie.
to juz nie moze być młoda mądra dziewczyna, bo zaraz jakaś doktorantka po trzydziestc lub facet? Płytkie myślenie.