Jestem za:), a Wy?
Kto jest za rownouprawnieniem k i m? strona 10 z 12
Muszę pana rozczarować i tylko z grzeczności poinformuje pana że pod tym IP jest 4 osoby. Która jest która? tego się pan nie dowie nigdy. Ale trzeba przyznać, że zabawa przednia czytając lament panów którymi pan manipuluje. Powinni panu zadek za to skopać, ale tak byś poczuł pan to realnie
No to należy wam współczuć, że w czwórkę nie potraficie zredagować jednej notatki. I odesłać do szkoły. Może kilka klas powtórzyć musiałabyś. Nie koniecznie maturalnych tylko nauczanie początkowe.
Pisze się pod IP są 4 osoby a nie jest 4 osoby.
Ja na naukę i redagowanie notatek mam jeszcze czas. Pańska "mądrość" w tematach nt wisienki osiągnęła zenit manipulacji. stary troluchu. nie była półfejkiem, tylko fejkiem stworzonym na odpow do tego programie. Nawet na to was nie stać by mieć tutaj realne osoby, tylko tworzycie je sztucznie utrzymując ten portalik w iluzji istnienia
Rozkazy może pan wydawać wisience, bo ani pana nie słyszy a ni nie rozumie. To tylko obrazek .... coś jak "upiorna kolorowanka" która powstała w czasach PZPR Proszę się czepiać swoich jąder starszy troluchu a nie mnie, bo sobie tego nie życze
Tylko dzięki takim "kobietom" ktoś taki jak pan, może na takich zapomnianych przez Boga i LUDZI portalikach i forach "błyszczeć" do czasu, kiedy nie trafi na kogoś, kto rzuci w niego kamieniem
Spokojna Twoja rozczochrana. Ta tępa dzida nie rozróżnia kto jest profilem specjalnym a kto realnym. Ale dlatego że jest starą, zapyziałą babą z małej mieściny i tego nigdy nie pojmie to jej trzeba wybaczyć. Do tego dochodzi zazdrość o inne.
Słyszysz co plecie: że sztuczną inteligencję za komuny wymyślono i teraz jest na fotce.
Ten hologram już tutaj był pod kolejnymi wcieleniami i za każdym razem miał blokowany profil. Mam nadzieję że nie za próbę stalkingu, bo byłaby to kolejna plama na "nieskazitelnej" moderacji. Uważaj w kim "przyjaciół" sobie tutaj wybierasz
Teraz Ci wmawia żeś był napastowany przez małolatę. Ale spokojnie. 18 lat miała.
Tylko po co ona pisze do postaci z gier komputerowych i filmów!