styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 stycznia 2013

u mnie rosol z niedzieli

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  17 stycznia 2013

wczoraj ziemniaki, piersi z kurczaka smażone bez paniery i ogórki kiszone a dziś zupa pomidorowa z razowym makaronem a na drugie łosoś z surówką.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 stycznia 2013
massacre
massacre: Za każdym razem jak facet gotuje, to mam dzień pikantnych potraw

Lubi na OTRO :D

--
ja dziś makaron ... a jak już jest to obojętnie z czym bo ubóstwiam :D
a był z piersią czikena, warzywami itd.
:mniam:
Nuti najedzony to dobry :)

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

pijana
pijana
  17 stycznia 2013

Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym i suszone śliwki pieczone w boczku

kiciuniaAmorek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
kiciuniaAmorek
  17 stycznia 2013

Hej wszystkim ja dzisaj na obiad postanowilam sprobowac cos nowego wyszukanego w necie :) dzisiaj wybralam kwasniak :) i osobiscie moge polecic przepis nastepnym osobom naprawde rewelacja :) http://www.tesco.pl/kulinarni-lowcy-smakow/kwasnica/

jak mozna pozwolic na głosowanie osobom ktore w ogóle nie maja zdjecia??tym bardziej ze osoby te najczesciej daja oceny 1 zeby obnizyc innym srednia

Letal
Letal
  17 stycznia 2013

mięso. kotlet z piersi kurczaka

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 stycznia 2013

U mnie wczoraj była w domu pizza (:haft:) robiona przez faceta i siostrę... zjadłam więc na silowni sałatkę z kraba i avocado plus jeden wiecej szejk proteinowy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

q3056q10
q3056q10
  18 stycznia 2013

:) Ratatouille z bakłażanem

kiciuniaAmorek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
kiciuniaAmorek
  18 stycznia 2013

Dzisja...hm mozliwe ze beda to ziemniaczki ze skwarkami kielbasa zwyczajna na goraco z cebulka i ogorki w zalewie musztardowej wlasne roboty :) a na wieczor planuje zrobic oponki bezserowe :)

jak mozna pozwolic na głosowanie osobom ktore w ogóle nie maja zdjecia??tym bardziej ze osoby te najczesciej daja oceny 1 zeby obnizyc innym srednia

styka51
styka51
  18 stycznia 2013

Gulasz z kaszą.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 stycznia 2013

Zupa ogórkowa 261d

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 stycznia 2013

PS czemu Pyrko nic nie przedstawiasz z fotami żeby mi smaka narobić, jutro sobota więc musisz nadrobić :-D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 stycznia 2013

@Nuti
Ostatnio mój facet pichci, poza tym nawet nie wchodzę na fotkę z komputera, nie mam czasu załadować zdjęć. Mam dwa, w wolnej chwili moze wrzucę :)

Dzisiaj tez moj facet gotuje, szkockie langoustiny z brokułami i kalafiorem.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 stycznia 2013

To chociaż 1 fotka tego co on gotuje bo też brzmi smacznie :rotfl:

Earth
Earth
  18 stycznia 2013

Gołąbki.