styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
TheWitch
TheWitch
  9 stycznia 2013

wczoraj nadziewane papryki + ryż z warzywami, a dziś kombinuje z filo pastry i ryba (jakąś biała, ale dokładnie to się jeszcze nie zdecydowałam)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 381
Kiniowska
  9 stycznia 2013

Pierogi - jedne z mięsem, a drugie z ziemniakami i boczkiem.

pijana
pijana
  9 stycznia 2013

Suszone śliwki w boczku.

q3056q10
q3056q10
  9 stycznia 2013

żurek z paluszkami serowymi, kapusta + ziemniaki - warto, jak jest mama w domu :mrgreen:

Letal
Letal
  9 stycznia 2013

ćwikła ze słoika ziemniaczki z beznadziejnym gulaszem

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 stycznia 2013

Dzisiaj, znaczy się wczoraj łupacz I sałatka, w której na pewno był szpinak, pomidory, jalapeño i jogurt naturalny.
Jutro, znaczy się juz dzisiaj znowu obiad niespodzianka, tydzień mojego faceta na gotowanie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 stycznia 2013

wczoraj jednak sushi było, dzisiaj będzie to, co miało być wczoraj.

massacre
massacre
  10 stycznia 2013

Sushi na obiad?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  10 stycznia 2013

Grillowana pierś i ryż.

Earth
Earth
  10 stycznia 2013

Wczoraj zupa owocowa - którą ostatnio nie pamiętam kiedy jadłam, oraz pierogi ruskie. /stołówka. :D/

Dziś grzanki.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 stycznia 2013

Zapiekanka makaronowa z szynką i serem.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Babsy
Babsy
  10 stycznia 2013

zupa ogorkowa i canelloni z mięsem mielonym, cebula, czosnkiem w sosie beszamelowym.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 stycznia 2013
massacre
massacre: Sushi na obiad?

w poniedzialek jadlam na obiad paczka, a Ty sie sushi dziwisz? :)
massacre
massacre
  11 stycznia 2013

@agoosia
A to luz :rotfl:
Czyli u Was w domu każdy ma inny obiad?

A ja dzisiaj miałam zupę krem z borowików i na drugie danie krokiety z mięsem, kapustą i grzybami. Od mamy, zamroziłam przed świętami i o! Jak znalazł :)

massacre
massacre
  11 stycznia 2013

P.S. A ta paczka to z UPS czy zwykła Royal Mail? ;P