styka51
styka51
  15 sierpnia 2012 (pierwszy post)

..jadłam/jadłem:

Witam!

W tym temacie prezentujemy/przedstawiamy/opisujemy to co dziś zjedliśmy na obiad.Możemy wrzucać zdjęcia i przepisy. Na pewno będzie do swoistego rodzaju baza pomysłów na dobry smaczny i zdarzy się, że tani obiad.
Więc zaczynamy:

Mój dzisiejszy obiad to:

Kotlet schabowy z ziemniakami + ogórki kiszone(zdjęcie z neta)

Pozdrawiam i życze smacznego ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 grudnia 2012

Nie wiem co to za program?

Z resztą ja nie lubie gotować, poważnie :ninja:
Gdybym rodziny nie miała, to bym nie gotowała.
A ładnie wyglada, bo nie lubie nic robić na odpie:cenzura:ol :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  20 grudnia 2012
massacre
massacre: Nie wiem co to za program?

4 osoby zazwyczaj z jednego miasta zapraszają się po kolei do siebie na przystawkę,obiad i deser po czym oceniają szamę ...
Miałabyś szansę ze swoją kuchnią, oprócz smaków właśnie design się liczy :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Letal
Letal
  20 grudnia 2012

gulasz ziemniaki i ćwikła ze słoika

massacre
massacre
  20 grudnia 2012

@Nutii

Ach już wiem :D
"Come dine with me"
Oglãdamy czasami :tak:

Czasami robią fajne rzeczy - mój facet lubi improwizować. Muszę czasem foty pstryknąć jego działalności, bo też robi niezłą szamę :D
Taką hmm bardziej męską, zamiast w oliwie to w piwie ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  20 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to to słynne podlizywanie dupy żeby masakra napisała na MiU że masz ładny outfit.

Znajdź jakis mój nowy outfit na MiU najpierw :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: zapisz się do ugotowanych

Propsuje.
TheWitch
TheWitch
  20 grudnia 2012

lody Ben & Jerry Cookie Dough bo mi smutno że w polskim sklepie nie było pączków i będą dopiero po nowym roku :smutny:

btw. od kiedy to się stejka robi na grillu, lol.

TheWitch
TheWitch
  20 grudnia 2012

*w zimie :zonk:

Kameleon
Kameleon
  20 grudnia 2012
massacre
massacre: Kura domowa? LOL Pracuję, dokształcam sie, rozrywkuję... Ale to forum nie jest od tego, nie? Jakiś Ty ograniczony jesteś w ocenianiu innych. Na forum finansowym też siedzę

Pak pak pak :zabawa:

massacre
massacre: I tak sugar - cukry masz nie tylko w słodyczach czy herbacie

A gdzie jeszcze? Jestem pewien ze tylko tam. :zabawA:
massacre
massacre: Nie odwdzięczam się nieszczerością, Styka dobrze o tym wie, że u mnie może liczyć na szczerość

Ale najpierw musi parę potrawek podbić. Wiem o co cho. Jak ja byłem miły dla niektórych (nicków nie napiszę) TO też słyszałem w swoim kierunku same mie słówka. Gdy zmieniłem taktykę naglę stałem się potworem

styka51
styka51: Znajdź jakis mój nowy outfit na MiU najpierw :D

Mógłbym. :tak:
pijana
pijana
  20 grudnia 2012

Dorsz, frytki, kapusta czerwona, kapusta biała, marchewka

massacre
massacre
  20 grudnia 2012

@Agoosia
Jest coś takiego jak grill elektryczny, na griddle pan tez fajne stejki wychodzą jak grillowane.

Tego juz Gad nie wiedział, ale mój man zimą też grilluje, np. w sylwka pare lat temu grillował dla gości :ziober2:

@Gad
Wrzuciłam tu pare zdjęć by zdementować plotki, że jestem jedynie karierowiczką, która poza pracą swiata nie widzi i odstawiła dziecko do przedszkola jak to miało zaledwie 6 miesięcy. Teraz nagle stałam sie kurą domową :zabawa:
Przyjdzie co do czego to na tym forumie trzeba bedzie wszystko udowadniać, bo w słowa sie najzwyczajniej w świecie nie wierzy -,-

P.S. Ja jestem dla Ciebie miła :zakochany:
Twoja czysta toaleta jest przykładem tego jak dbam o Ciebie :)

Kameleon
Kameleon
  20 grudnia 2012
massacre
massacre: Jest coś takiego jak grill elektryczny, na griddle pan tez fajne stejki wychodzą jak grillowane.

A tak, Klaudiusz Sebkowicz z Gulczasem z BigBrothera reklamowali swojego czasu hehe :zabawa:

massacre
massacre: Tego juz Gad nie wiedział, ale mój man zimą też grilluje, np. w sylwka pare lat temu grillował dla gości

Zima na wyspach +10 stopni. Polska zima -20 ogień zamarza a grill się kurczy tak że do kieszeni można schować. No chyba że na tym słynnym elektrycznym. Ale to jest jak karbowana patelnia i tyle.

massacre
massacre: Wrzuciłam tu pare zdjęć by zdementować plotki, że jestem jedynie karierowiczką, która poza pracą swiata nie widzi i odstawiła dziecko do przedszkola jak to miało zaledwie 6 miesięcy. Teraz nagle stałam sie kurą domową Przyjdzie co do czego to na tym forumie trzeba bedzie wszystko udowadniać, bo w słowa sie najzwyczajniej w świecie nie wierzy -,-

Tak to już jest że kłamstwo ma krótkie nogi a przepis na pasztet przechodzi z pokolenia na pokolenie.

massacre
massacre: P.S. Ja jestem dla Ciebie miła Twoja czysta toaleta jest przykładem tego jak dbam o Ciebie :)

Iphona 5 mi kup to będziesz miła. Kibel sam se umyje hehe
massacre
massacre
  20 grudnia 2012

W Anglii grillował, no przecież nie w Polsce lol
Jutro wrzuce nawet focisze, on grillowiec jest pierwsza klasa, z chęcią poczytam Twoje hejty :)

P.S. Ja nie kupuje znajomych, poza tym iPhone 5 jest do bani, na kij Ci on?

Gad
Gad
  20 grudnia 2012
massacre
massacre: P.S. Ja nie kupuje znajomych, poza tym iPhone 5 jest do bani, na kij Ci on?

why?
massacre
massacre
  20 grudnia 2012

Nie będę tu nabijać o telefonach, mało Ci banów?

Dobrej nocy :*

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 grudnia 2012
massacre
massacre: Jest coś takiego jak grill elektryczny, na griddle pan tez fajne stejki wychodzą jak grillowane.

no griddle pan to wiem ze fajne wychodza, ale mnie moj facet od dawna uswiadamia ze stejk ma sie smazyc we wlasnym tluszczu zeby nic nie wycieklo i dlatego tylko wlasnie griddle pan sie nadaje badz normalna patelnia, dopiero teraz pomyslalam o tym, ze przeciez duzo osob je griluje, lol :rotfl:
massacre
massacre: Tego juz Gad nie wiedział, ale mój man zimą też grilluje, np. w sylwka pare lat temu grillował dla gości

o tym chyba gdzies nawet wspominalas :D