lubicie polewy do ciast??
jasne? ciemne?
własnej roboty? czy gotowe?
kiedyś przewertowałam mamy ksiązke z przepisami i znalażłam super przepis
robie trochę zmienioną wersję
100g margaryny
2 łyzki mleka
2-3 łyzki kakao ( lub 2 czubate łyżeczki extra ciemnego)
1 łyżka miodu prawdziwego
1 szklanka cukru pudru
orzechy włoskie
margaryne topimy z miodem , dodajemy mleko i cukier i jak to sie bedzie gotowało to dopiero dodoajemy kakao ,a po chwili posiekane orzechy gotujemy chwile
i voila!
w tej chwili maczasz sobie w tym paluszki ale nadaje się do wszytskiego
lista tematów
polewa strona 4 z 4
Plus que hier , moins que demain.....
Modernizator- nowy rodzaj moda
Renifer: Ponoć to prawda z tym kręceniem w prawo , nikomu się nie chciało sprawdzać żeby kręcić kolejne 4h :D
A ty w Technikum Gastronomicznym się edukujesz :]?
ile można kręcić.. ręka by bolała :D ja tam jak kawę robię, to 3 razy przemieszam i pije :D
tak, ale jeszcze dorabiam sobie jako kelnerka i wykończona wracam.