lubicie polewy do ciast??
jasne? ciemne?
własnej roboty? czy gotowe?
kiedyś przewertowałam mamy ksiązke z przepisami i znalażłam super przepis
robie trochę zmienioną wersję
100g margaryny
2 łyzki mleka
2-3 łyzki kakao ( lub 2 czubate łyżeczki extra ciemnego)
1 łyżka miodu prawdziwego
1 szklanka cukru pudru
orzechy włoskie
margaryne topimy z miodem , dodajemy mleko i cukier i jak to sie bedzie gotowało to dopiero dodoajemy kakao ,a po chwili posiekane orzechy gotujemy chwile
i voila!
w tej chwili maczasz sobie w tym paluszki ale nadaje się do wszytskiego
lista tematów
polewa strona 2 z 4
Plus que hier , moins que demain.....
Modernizator- nowy rodzaj moda
bng: lubicie polewy do ciast??
jasne? ciemne?
własnej roboty? czy gotowe?
kiedyś przewertowałam mamy ksiązke z przepisami i znalażłam super przepis
robie trochę zmienioną wersję
wlasciwie to nienawidze tej kupy, ktora na sile ludzie staraja sie polewac ciasta.
im wiecej kakaa tym bardziej oblesnie smakuje.
jak jestem zmuszona to tylko wlasnej roboty.
eee... margaryne?
bez obrazy, ale niezly to syf byc musi.
a jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego, jak to mowia... :P