Siema Eniu.
Skoro już tak każdy pisze o tym co lubi i co by chciał sobie zjeść, to mam kilka przeciwnych pytań.
1. Jakich potraw nie lubisz, czego byś nie zjadł/a ?
2. Czy już sam zapach jakiejś potrawy Cię odrzuca ?
3. Czy rodzice zmuszali się w młodości do jedzenia czegoś czego nie lubisz, jeśli tak to co to było?
( w moim przypadku zupa cebulowa . )
lista tematów
Czego nie lubisz? strona 9 z 9
Flaków- nigdy się do nich nie przekonam.
Teraz już chyba nie
Motylkowa: 3. Czy rodzice zmuszali się w młodości do jedzenia czegoś czego nie lubisz, jeśli tak to co to było?
Wszystko z mięsem mielonym! Jedynie gołąbki jadłam. Kotlety mielone wyrzucałam przez okno, albo chowałam w stole
ja z fast foodów toleruję tylko frytki :D
Akurat ze szpinakiem nie było problemu, bo od zawsze go lubię :D To pewnie wina oglądania bajek z Popeyem :D
Za dużo mi tego siłą wpychali w dzieciństwie, teraz mogę mieć i 10 tabliczek w szafce, a nie ruszę :)
buhahahahaah, no co taka zła jest ?
idź się lecz.
Zadziora: Wszystko z mięsem mielonym! Jedynie gołąbki jadłam. Kotlety mielone wyrzucałam przez okno, albo chowałam w stole
O gołąbki są mmm. chowałaś w stole mięso?
Ja pizze, frytki zjem, ale mnie do nich nie ciągnie.
Basia: Akurat ze szpinakiem nie było problemu, bo od zawsze go lubię :D To pewnie wina oglądania bajek z Popeyem :D
Nie lubię szpinaku, a też oglądałam te bajki z Popeyem!
Motylkowa: 1. Jakich potraw nie lubisz, czego byś nie zjadł/a ?
2. Czy już sam zapach jakiejś potrawy Cię odrzuca ?
3. Czy rodzice zmuszali się w młodości do jedzenia czegoś czego nie lubisz, jeśli tak to co to było?
1.Botwinkę! I wszystko co ma w sobie paprykę!
2. Otóż to, Może nie sam zapach , ale widok szpinaku przyprawia mnie o mdłości...
3. Nigdy nie lubiłam żadnej zupy! A oni mi zawsze wpychali...