Tak więc jak wiadomo na forum każdy gdy tylko pojawi się jakaś propozycja retuszu zdjęcia udziela się i proponuje swoje umiejętności w obsłudze photoshopa lub innych ale z naciskiem na ten pierwszy.
Tak więc takie małe wyzwanie macie tu próbkę prac jednego z panów który radzi sobie w szopie.
I na podstawie jego zdjęć możecie pokazać na co was stać czyli przerabiając jego modelki. Ale jeśli już ktoś tym się zajmował to może ma swoje próbki którymi mógł by się tu pochwalić a my już ocenimy czy jego wypociny są czegoś warte :)
Tak więc zapraszam do zabawy i oczywiście fali krytyki lub pochwał :)
lista tematów
Wy i te wasze szopowe osiągnięcia i umiejętności... strona 4 z 7
A jak już zobaczysz to staniesz się przez to lepszym człowiekiem czy zmniejszysz emisję CO2 do atmosfery ? Nadal nie rozumiem do czego Ci potrzebny poziom ludzi tutaj.
Widać po dyskusjach które się toczą na wysokim poziomie że kulturwa jest wszechobecne ...
jak wstawiają swoje pracę w podwieszonym temacie to widać.
poza tym nie każdy chce się chwalić może, bo znając życie zaraz będzie milion pytań "jak to zrobiłeś" a osoby, które znają obsługę CSa na poziomie zaawansowanym nie chętnie się dzielą tym co same, mozolnie się uczyły
Mam do Was pytanie odnośnie retuszu... a dokładniej chodzi mi o cere-> co zrobić żeby wyglądała lepiej?(tak jak na tych zdjęciach). dodam że mam program photoshop cs4
Zapewne na tym 5 zdjęciu co dodałem pani z kołami kolczykami
Konto usunięte: Mam do Was pytanie odnośnie retuszu... a dokładniej chodzi mi o cere-> co zrobić żeby wyglądała lepiej?(tak jak na tych zdjęciach). dodam że mam program photoshop cs4
A dla ciebie polecam Corel Paint Shop Pro Photo X2