lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 426 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
a teraz cos z serii pt"Najlepsze pociski Oscaro nt zdjec prezentowanych na forum fotograficznym fotki.pl w okolicach lat 2011/12"
Konto usunięte: Jednym słowem "Gówno"
Nie zamieram ubierać gówna w fiołki
Bo znowu to samo. Gówno. :)
Widziałem tu przemyślane prace które naprawdę są esencja fotografii, ale w 95% to gówno.
Gdyby ten kot miał rozum to wydrapałby Ci oczy za zrobienie mu tak paskudnego zdjęcia.:)
Ty wstawiasz stolec, ja nazywam to stolcem.
Pstryk tandetny nawet na tak wdzięcznych zwierzętach jak koty.
Można by zrobić z tego teksturę dla taniej tapety na ścianę.
Stary nawet te pstryki sprzed paru lat co tu ostatnio pokazałem gniotą te Twoje wypociny o głowę. :)
Stronę wcześniej Cie poniżyłem. Nie zapomnij przeczytać.
Wykonanie jest żałosne. Jakość też, ale tu na Twoja obronę mogę powiedzieć ze nie tylko Twój brak znajomości obsługi aparatu ale też i jego jakość na to wpłynęły.
Musisz się pogodzić z tym ze nie jesteś fotografem, jesteś jedynie posiadaczem aparatu który używa go bezmyślnie. Trzymanie kierownicy w samochodzie nie robi z Ciebie rajdowca czy nawet kierowcy. Tak samo naciskanie spustu migawki nie czyni z Ciebie fotografa. To co nam prezentujesz to gówno. Ty nawet nie umiesz dobrze aparatu używać.
Nasmaruj się wazeliną bo mu obtarcia zrobisz wciskając się tak nachalnie w jego odbytnicę. :)
Konto usunięte: a teraz cos z serii pt"Najlepsze pociski Oscaro nt zdjec prezentowanych na forum fotograficznym fotki.pl w okolicach lat 2011/12"
E tam. :
Konto usunięte: a teraz cos z serii pt"Najlepsze pociski Oscaro nt zdjec prezentowanych na forum fotograficznym fotki.pl w okolicach lat 2011/12"
Fajne:) Najlepsze to chyba :)
oscaro:
[quote=asexualna]
To zapostuję parę starych gówienek z tej okazji.
Widzę ze myślisz o mnie:)
1) ... Oczy bolą, pomysł znośny, reszta już nie. :)
2) W takim kadrze jaki prezentujesz nie przemawia do mnie to zdjęcie.
3) Słaby akcent kolorowy sprawia ze uchwycenie tego krzaka nic nam nie mówi, za to wzrok szuka czegoś na środku kadru gdzie ta łodyga jest rozmazana.