Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
asexualna
asexualna
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: choc co prawda 90% jak nie wiecej tutaj wstawianych zdjec to dla niego gówno ale zawsze to uargumentuje konkretnie jak dla mnie:]

Nie zawsze, czasami po prostu mu w gust nie trafisz i jak to uargumentować? Nie podoba sie i tyle :D
Strobista
Strobista
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zawsze, czasami po prostu mu w gust nie trafisz i jak to uargumentować? Nie podoba sie i tyle :D

no w wiekszosci przypadkow:)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 września 2012

Sami zrobiliście z niego guru w tym temacie a potem się zalicie jaki to jets be bo coś nazwie gównem lol, jak Was chwali to oscaro cacy a jak coś skrytykuje to już fuj fuj, sami śmieszni jesteście , tak patrząc z boku .

oscaro
oscaro
  20 września 2012
Earth
Earth: oscaro:Też mnie to zdziwiło ze oboje jesteśmy z tego samego gatunku.:) A ja jeszcze pamiętam jak pisałeś jakie ma ładne zdjęcia, jak tu wchodziłam kiedyś kiedyś i nie był to sarkazm.

Nawet ślepej kurze trafi się ziarno? Nie wierze ze na powiedzmy 30tyś fotek nie trafił sie jej produkt warty uwagi. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe co o moich pracach powiecie =)

JuIia
JuIia: Że to gówno, że coś tam bla bla niefajne itp. Ogółem to samo.

Bo znowu to samo. Gówno. :)
oscaro
oscaro
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no w wiekszosci przypadkow:)

Mogę każde ze zdjęć dogłębnie wyjaśnić. Co i dlaczego moim zdaniem jest takie a nie inne.
Strobista
Strobista
  20 września 2012
oscaro
oscaro: Bo znowu to samo. Gówno. :)

kurde duzo jasnowidzów tu mamy:D
Strobista
Strobista
  20 września 2012
oscaro
oscaro: Mogę każde ze zdjęć dogłębnie wyjaśnić. Co i dlaczego moim zdaniem jest takie a nie inne.

no patrząc wstecz to nie przecze:P
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 września 2012

Plus wymuszacie często od niego opinie, bo jak czegoś nie skomentuje to już zle :D Widziałam nie raz jak coś chwalił to i inny ton był do niego pozostałych osób, dziwi to ze wystarczy jego negatywna ocena aby już pluć jadem, a prace jak prace, wiadomo ze ta osoba która je tworzy będzie miała do nich osobisty stosunek, a gusta zawsze będą rózne, nawet wśród znawców w temacie.Chyba ze non stop i non stop dobrze trollują pewne osoby, to można uznac to co napisałam za nieważne :ziober2:

asexualna
asexualna
  20 września 2012
Psyche30
Psyche30: Sami zrobiliście z niego guru w tym temacie a potem się zalicie jaki to jets be bo coś nazwie gównem lol, jak Was chwali to oscaro cacy a jak coś skrytykuje to już fuj fuj, sami śmieszni jesteście , tak patrząc z boku .

Ja tam się nie żale :zabawa: mój post o tym, że jak sie nie podoba to nie był nawet trochę broniący, bo każdy ma do tego prawo.
Strobista
Strobista
  20 września 2012

btw zeby nie bylo to ja tu zadengo zdjecia nie umiescilem jak narazie:) tylko czytam opinie o innych:P

oscaro
oscaro
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurde duzo jasnowidzów tu mamy:D

Największym problemem prac które tu prezentujecie ze nie są one przemyślane. Można postarać się zrobić coś lepszego. Nacisnąć przycisk w aparacie to nawet małpa potrafi.
A to nie o to w tym wszystkim chodzi. Nie wymagam super sprzętu, wymagam użycia mózgu.:) Widziałem tu przemyślane prace które naprawdę są esencja fotografii, ale w 95% to gówno.
Patrze na zdjęcia tego chłopca i nic one do mnie nie mówią. Nic nie przekazują. To zwykłe zdjęcie, często jeszcze źle skadrowane, dobrze ze AF zrobił swoje bo nie byłoby co oglądać.
Photoendrju
Photoendrju
  20 września 2012

Nie wiedziałem, że tu taki burdel...

oscaro
oscaro
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiedziałem, że tu taki burdel...

burdel mój drogi chłopcze to Ty masz w zdjęciach.:(
Photoendrju
Photoendrju
  20 września 2012
oscaro
oscaro: Photoendrju:Nie wiedziałem, że tu taki burdel... burdel mój drogi chłopcze to Ty masz w zdjęciach.:(

I niezmiernie mi z tym miło :))
oscaro
oscaro
  20 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I niezmiernie mi z tym miło :))

Znaczy podoba Ci się kiedy jesteś pośmiewiskiem?
No cóz:) Twój wybór. :)