Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 422 z 524
Sami zrobiliście z niego guru w tym temacie a potem się zalicie jaki to jets be bo coś nazwie gównem lol, jak Was chwali to oscaro cacy a jak coś skrytykuje to już fuj fuj, sami śmieszni jesteście , tak patrząc z boku .
Nawet ślepej kurze trafi się ziarno? Nie wierze ze na powiedzmy 30tyś fotek nie trafił sie jej produkt warty uwagi. :)
Bo znowu to samo. Gówno. :)
Plus wymuszacie często od niego opinie, bo jak czegoś nie skomentuje to już zle :D Widziałam nie raz jak coś chwalił to i inny ton był do niego pozostałych osób, dziwi to ze wystarczy jego negatywna ocena aby już pluć jadem, a prace jak prace, wiadomo ze ta osoba która je tworzy będzie miała do nich osobisty stosunek, a gusta zawsze będą rózne, nawet wśród znawców w temacie.Chyba ze non stop i non stop dobrze trollują pewne osoby, to można uznac to co napisałam za nieważne
Ja tam się nie żale mój post o tym, że jak sie nie podoba to nie był nawet trochę broniący, bo każdy ma do tego prawo.
btw zeby nie bylo to ja tu zadengo zdjecia nie umiescilem jak narazie:) tylko czytam opinie o innych:P
Największym problemem prac które tu prezentujecie ze nie są one przemyślane. Można postarać się zrobić coś lepszego. Nacisnąć przycisk w aparacie to nawet małpa potrafi.
A to nie o to w tym wszystkim chodzi. Nie wymagam super sprzętu, wymagam użycia mózgu.:) Widziałem tu przemyślane prace które naprawdę są esencja fotografii, ale w 95% to gówno.
Patrze na zdjęcia tego chłopca i nic one do mnie nie mówią. Nic nie przekazują. To zwykłe zdjęcie, często jeszcze źle skadrowane, dobrze ze AF zrobił swoje bo nie byłoby co oglądać.