Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
asexualna
asexualna
  14 września 2012
JuIia
JuIia: A tak poza tym, 5 od góry mi sie podobywowuje.

Dziękuwa :zabawa: tam w tle mój jacht.
oscaro
oscaro
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba coś zapodam z wrażenia

4 jedynie dobre.

Konto usunięte
Konto usunięte: oscaro: chciałaś zaznaczyć ze to tylko moja ocena. Otóż nie tylko moja. Chciałam się spytać co przez to rozumiesz. Analiza przeprowadzana grupowo? Ktoś obok Ciebie siedzi? A może pod nickiem oscaro kryje sie więcej niż jedna osoba?

GG? Jabber? :) słyszałaś o czymś takim. To zapewnia mi komunikacje z innymi ludźmi:) Czasami niektóre z tych prac używam do pokazania jak można spierniczyć naprawdę dobre zdjęcie. :)
asexualna
asexualna
  14 września 2012
oscaro
oscaro: 4 jedynie dobre.

Dobrze :zabawa: a więc które?

oscaro
oscaro: GG? Jabber? :) słyszałaś o czymś takim. To zapewnia mi komunikacje z innymi ludźmi:) Czasami niektóre z tych prac używam do pokazania jak można spierniczyć naprawdę dobre zdjęcie. :)

Ja komunikatorów nie używam do takich celów, więc z ciekawości musiałam spytać.
JuIia
JuIia
  14 września 2012
oscaro
oscaro: Czasami niektóre z tych prac używam do pokazania jak można spierniczyć naprawdę dobre zdjęcie. :)

A pozwolenie masz?
NazwaProfilu
NazwaProfilu
  15 września 2012
oscaro
oscaro: Ty wstawiasz stolec, ja nazywam to stolcem.:)

to jest fajne:) lekki bokeh ktory mozna utożsamić z lekkością tegoż stolca, mokry asfalt utozsamia się z wysiłkiem fotografa który to zdjęcie kadrował w pocie czoła! nic dodac nic ując! moze mógł nasycenie kloca troche podbic w PS:ninja:wydawałby sie smaczniejszy.
Felka
Felka
  15 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest fajne:) lekki bokeh ktory mozna utożsamić z lekkością tegoż stolca, mokry asfalt utozsamia się z wysiłkiem fotografa który to zdjęcie kadrował w pocie czoła! nic dodac nic ując! moze mógł nasycenie kloca troche podbic w PSwydawałby sie smaczniejszy.

hahahahaha,zdj bardzo mi pie podoba , niedlugo no vougee wyladuje :D
Earth
Earth
  15 września 2012

To i ja wstawię kota. ;D

JuIia
JuIia
  15 września 2012
Earth
Earth: To i ja wstawię kota. ;D

boże cóż za stolec :ziober2:
Earth
Earth
  15 września 2012
JuIia
JuIia: boże cóż za stolec

Masz prawo do własnej opinii! 270c
asexualna
asexualna
  15 września 2012
Earth
Earth: To i ja wstawię kota. ;D

Pjenkny kot, Twój? Proszę o parametry aparatu.
Earth
Earth
  15 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pjenkny kot, Twój? Proszę o parametry aparatu.

Nie wstawiłam tego z myślą, że to dobre zdjęcie, tylko, że kota, bo ja się na robieniu zdjęć absolutnie nie znam, więc niepotrzebna ironia! :rotfl:
Samsung GT5230. :ziober2:
asexualna
asexualna
  15 września 2012
Earth
Earth: Nie wstawiłam tego z myślą, że to dobre zdjęcie, tylko, że kota, bo ja się na robieniu zdjęć absolutnie nie znam, więc niepotrzebna ironia! Samsung GT5230.

To nie ironia w stosunku do CIebie :Ziober2: spokojnie hahaha, ale kot i tak ładny.
Earth
Earth
  15 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie ironia w stosunku do CIebie spokojnie hahaha, ale kot i tak ładny.

Ok. :ninja:
Kotka, Sara, nie ma jej niestety już od 2 lat. :)
asexualna
asexualna
  15 września 2012
Earth
Earth: Ok. Kotka, Sara, nie ma jej niestety już od 2 lat. :)

To ta od za ciasnej obróżki? :ninja:
Earth
Earth
  15 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To ta od za ciasnej obróżki?

Ta, od obróżki, która była luzem, ale dziwnie wyszła na zdjęciu przez kłaki na szyi ;D