lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 419 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
4 jedynie dobre.
Konto usunięte: oscaro: chciałaś zaznaczyć ze to tylko moja ocena. Otóż nie tylko moja.
Chciałam się spytać co przez to rozumiesz. Analiza przeprowadzana grupowo? Ktoś obok Ciebie siedzi? A może pod nickiem oscaro kryje sie więcej niż jedna osoba?
GG? Jabber? :) słyszałaś o czymś takim. To zapewnia mi komunikacje z innymi ludźmi:) Czasami niektóre z tych prac używam do pokazania jak można spierniczyć naprawdę dobre zdjęcie. :)
Dobrze a więc które?
oscaro: GG? Jabber? :) słyszałaś o czymś takim. To zapewnia mi komunikacje z innymi ludźmi:) Czasami niektóre z tych prac używam do pokazania jak można spierniczyć naprawdę dobre zdjęcie. :)
Ja komunikatorów nie używam do takich celów, więc z ciekawości musiałam spytać.
to jest fajne:) lekki bokeh ktory mozna utożsamić z lekkością tegoż stolca, mokry asfalt utozsamia się z wysiłkiem fotografa który to zdjęcie kadrował w pocie czoła! nic dodac nic ując! moze mógł nasycenie kloca troche podbic w PSwydawałby sie smaczniejszy.
Konto usunięte: to jest fajne:) lekki bokeh ktory mozna utożsamić z lekkością tegoż stolca, mokry asfalt utozsamia się z wysiłkiem fotografa który to zdjęcie kadrował w pocie czoła! nic dodac nic ując! moze mógł nasycenie kloca troche podbic w PSwydawałby sie smaczniejszy.
hahahahaha,zdj bardzo mi pie podoba , niedlugo no vougee wyladuje :D