lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 423 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Ktoś się żali? Bo podejrzewam, że piłaś do mnie.
Otóż gdzie ja się żaliłam to raz a dwa krytyka krytyką ale co Dorota zauważyła, nie trafisz w gusta i koniec tematu. Co ja zauważyłam - można w inny sposób wyrażać krytykę niż pisać ciągle 'gówno gówno' a podejrzewam że oscaro nie jest 15-letnim dzieciakiem który usłyszał jakieś słowo i je ciągle powtarza. Ja nie zrobiłam z niego guru bo guru tutaj to jak guru na hydeparku. Wstawiam swoje prace bo lubię poczytać o tym co ludzie sądzą ale czytanie jednego i tego samego jest już nudne (skwitowanie argumentów 'gównem').
Jakoś np Dorota również krytykowała moje prace i nadal mamy dobry kontakt ze sobą.
Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.
Zapewne zaraz któreś z Was skrytykuje tą osobę lub tez uczelnię. Pozdrawiam i bez odbioru.
JuIia: Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.
Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.
oscaro: Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.
Ależ ja się nie obrażam jak dziewczynka !
A Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. ; )
Ojezu teraz będziesz szukał na 23456789 stronach swoich wypowiedzi którae nie zawierały słowa gówno? Teraz to Ty zachowujesz się jak mała dziewczynka. Ponawiam - bez odbioru oscaro ; )
Ręce mi do Ciebie opadają. Proszę jednak wróć i przeczytaj cała konwersacje. A potem pochyl uszy i przeproś.
(nie oplaca sie zakladac temabu wiec pisze tu)
Da sie jeszcze gdzies kupic heliosa + adapter w sklepie czy tylko all?
Da sie jeszcze gdzies kupic heliosa + adapter w sklepie czy tylko all?
Konto usunięte: hahaha, melduje się :D
ej ale było tu coś jego? wpadam tu co jakiś czas pooglądać wasze foteczki, zawsze jest oscaro i jego opinie ale jakoś nigdy tych dzieł nie widziałam, a to ciekawe, dobry jest?
Były. Twierdził, że nie jego najlepsze, oceniłam na średnie

No ale na czymś tam się zna, mógłby rozwinąć swoja krytykę.

do komisu idź, jak nie to zapraszamy jednak na allegro.
:D