lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 423 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Ktoś się żali? Bo podejrzewam, że piłaś do mnie.
Otóż gdzie ja się żaliłam to raz a dwa krytyka krytyką ale co Dorota zauważyła, nie trafisz w gusta i koniec tematu. Co ja zauważyłam - można w inny sposób wyrażać krytykę niż pisać ciągle 'gówno gówno' a podejrzewam że oscaro nie jest 15-letnim dzieciakiem który usłyszał jakieś słowo i je ciągle powtarza. Ja nie zrobiłam z niego guru bo guru tutaj to jak guru na hydeparku. Wstawiam swoje prace bo lubię poczytać o tym co ludzie sądzą ale czytanie jednego i tego samego jest już nudne (skwitowanie argumentów 'gównem').
Jakoś np Dorota również krytykowała moje prace i nadal mamy dobry kontakt ze sobą.
Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.
Zapewne zaraz któreś z Was skrytykuje tą osobę lub tez uczelnię. Pozdrawiam i bez odbioru.
JuIia: Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.
Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.
oscaro: Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.
Ależ ja się nie obrażam jak dziewczynka !
A Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. ; )
Ojezu teraz będziesz szukał na 23456789 stronach swoich wypowiedzi którae nie zawierały słowa gówno? Teraz to Ty zachowujesz się jak mała dziewczynka. Ponawiam - bez odbioru oscaro ; )
Ręce mi do Ciebie opadają. Proszę jednak wróć i przeczytaj cała konwersacje. A potem pochyl uszy i przeproś.
(nie oplaca sie zakladac temabu wiec pisze tu)
Da sie jeszcze gdzies kupic heliosa + adapter w sklepie czy tylko all?
Konto usunięte: hahaha, melduje się :D
ej ale było tu coś jego? wpadam tu co jakiś czas pooglądać wasze foteczki, zawsze jest oscaro i jego opinie ale jakoś nigdy tych dzieł nie widziałam, a to ciekawe, dobry jest?
Były. Twierdził, że nie jego najlepsze, oceniłam na średnie
No ale na czymś tam się zna, mógłby rozwinąć swoja krytykę.