Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
JuIia
JuIia
  20 września 2012
Psyche30
Psyche30: zalicie jaki to jets be bo coś nazwie gównem lol

Ktoś się żali? Bo podejrzewam, że piłaś do mnie.
Otóż gdzie ja się żaliłam to raz a dwa krytyka krytyką ale co Dorota zauważyła, nie trafisz w gusta i koniec tematu. Co ja zauważyłam - można w inny sposób wyrażać krytykę niż pisać ciągle 'gówno gówno' a podejrzewam że oscaro nie jest 15-letnim dzieciakiem który usłyszał jakieś słowo i je ciągle powtarza. Ja nie zrobiłam z niego guru bo guru tutaj to jak guru na hydeparku. Wstawiam swoje prace bo lubię poczytać o tym co ludzie sądzą ale czytanie jednego i tego samego jest już nudne (skwitowanie argumentów 'gównem').
Jakoś np Dorota również krytykowała moje prace i nadal mamy dobry kontakt ze sobą.

Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.
Zapewne zaraz któreś z Was skrytykuje tą osobę lub tez uczelnię. Pozdrawiam i bez odbioru.
oscaro
oscaro
  20 września 2012
JuIia
JuIia: Już nawet facet na mojej uczelni (bardzo rygorystyczny i chwalący restrykcyjne zasady fotografowania) wyrażając krytykę umiał wyrażać ją w bardziej kulturalny sposób.

Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.
oscaro
oscaro
  20 września 2012
oscaro
oscaro: Czasem to i ślepej kurze ziarno się trafi. Co do zdjęć to są tak kiepskie jak mało które tu wstawiane.

To jest ocena Tych Twoich "zdjęć"
Jest ona zbyt mało kulturalna?
JuIia
JuIia
  20 września 2012
oscaro
oscaro: Jak już Ci pisałem. Nie jestem tu od słodzenia. Nie zamieram ubierać gówna w fiołki abyś nie strzeliła focha jak dziewczynka z piaskownicy. Zrobiłaś gówno, to slowo do tego pasuje.

Ależ ja się nie obrażam jak dziewczynka !
A Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. ; )
oscaro
oscaro: To jest ocena Tych Twoich "zdjęć" Jest ona zbyt mało kulturalna?

Ojezu teraz będziesz szukał na 23456789 stronach swoich wypowiedzi którae nie zawierały słowa gówno? Teraz to Ty zachowujesz się jak mała dziewczynka. Ponawiam - bez odbioru oscaro ; )
oscaro
oscaro
  20 września 2012

Ręce mi do Ciebie opadają. Proszę jednak wróć i przeczytaj cała konwersacje. A potem pochyl uszy i przeproś.

Felka
Felka
  23 września 2012

(nie oplaca sie zakladac temabu wiec pisze tu)
Da sie jeszcze gdzies kupic heliosa + adapter w sklepie czy tylko all?

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  23 września 2012

adapter tak heliosa nie, chyba że masz na myśli sklepy ze sprzętem używanym(komisy, giełdy foto)

asexualna
asexualna
  23 września 2012
Felka
Felka: Da sie jeszcze gdzies kupic heliosa + adapter w sklepie czy tylko all?

Tak jak joker napisał :zabawa: do komisu idź, jak nie to zapraszamy jednak na allegro.
Metaluga
Metaluga
  26 września 2012

oscaro, pokazałeś kiedyś tutaj swoje prace?

JuIia
JuIia
  26 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oscaro, pokazałeś kiedyś tutaj swoje prace?

next hater :rotfl: :D
Metaluga
Metaluga
  26 września 2012
JuIia
JuIia: next hater :D

hahaha, melduje się :D
ej ale było tu coś jego? wpadam tu co jakiś czas pooglądać wasze foteczki, zawsze jest oscaro i jego opinie ale jakoś nigdy tych dzieł nie widziałam, a to ciekawe, dobry jest? :ziober2:
asexualna
asexualna
  26 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha, melduje się :D ej ale było tu coś jego? wpadam tu co jakiś czas pooglądać wasze foteczki, zawsze jest oscaro i jego opinie ale jakoś nigdy tych dzieł nie widziałam, a to ciekawe, dobry jest?

Były. Twierdził, że nie jego najlepsze, oceniłam na średnie :ziober2:
No ale na czymś tam się zna, mógłby rozwinąć swoja krytykę.
Metaluga
Metaluga
  26 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Były. Twierdził, że nie jego najlepsze, oceniłam na średnie No ale na czymś tam się zna, mógłby rozwinąć swoja krytykę.

wrzucił swoje perełki pewnie i nienajlepsze :(

może wrzuci coś jeszcze kiedyś i będzie mi dane zobaczyć te cudeńka, czekam z niecierpliwością :D
asexualna
asexualna
  26 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może wrzuci coś jeszcze kiedyś i będzie mi dane zobaczyć te cudeńka, czekam z niecierpliwością :D

Musisz ładnie poprosić.
Felka
Felka
  26 września 2012

cisza,nie moje.