Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
asexualna
asexualna
  11 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ta żądza w jego oczach :ninja: super fotka.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  11 października 2012

Hahahaha Gradka zdjecie mnie rozwaliło :ziober2:

sol6
sol6
  11 października 2012

Sierściuchy są okropne :ziober2:

Mmza
Mmza
  15 października 2012

Cześć :)
Jestem Gosia i jestem tutaj nowa.
Moim zainteresowaniem jest fotografowanie dzieci.
Chętnie posłucham krytyki :)

http://w.fotka.pl/0763ad4f83.jpg

GRADEK83
GRADEK83
  17 października 2012

Na grzybach byłem jak zwykle z moim szczęściem same okazy znalazłem :ziober2:

Strobista
Strobista
  17 października 2012

Czarnobylskie mutanty:ziober2:

JuIia
JuIia
  18 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na grzybach byłem jak zwykle z moim szczęściem same okazy znalazłem

Piękne :rotfl:
WilczeLyko
WilczeLyko
  19 października 2012

Wschód na wschodzie na skraju nocy i dnia. Niebotyczna unosząca się mgła radiacyjna spowodowała dziwne ściemnienie nieba co też udało się złapać, zdjęcie raczej jako ciekawostka a nie technicznie poprawne coś ;-). F6500.

sol6
sol6
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: WilczeLyko

piękne :)
Kameleon
Kameleon
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wschód na wschodzie na skraju nocy i dnia. Niebotyczna unosząca się mgła radiacyjna spowodowała dziwne ściemnienie nieba co też udało się złapać, zdjęcie raczej jako ciekawostka a nie technicznie poprawne coś ;-). F6500.

Pierwsze zdjęcie od wielu wielu dni które mną wstrząsnęło.
Jeśli to Twoja to jest pod dużym wrażeniem.
Zdjęcie ma świetny klimat. Jedyne co bym się czepił to orientacja tego zdjęcia. Moim zdaniem powinna być pozioma obejmując większy obszar otoczenia.
Zapodasz pełną rozdzielczość na pw ? :)
oscaro
oscaro
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie raczej jako ciekawostka a nie technicznie poprawne coś ;-). F6500.

Jesteś żywym przykładem że posiadając gorszej klasy aparat można zrobić dobre zdjęcie. Co do strony technicznej to ciut za dużo góry.
WilczeLyko
WilczeLyko
  19 października 2012
sol6
sol6: piękne :)

Dziękuję :).
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie ma świetny klimat. Jedyne co bym się czepił to orientacja tego zdjęcia. Moim zdaniem powinna być pozioma obejmując większy obszar otoczenia. Zapodasz pełną rozdzielczość na pw ? :)

Mam też to zdjęcie w poziomie, ale bez tej ciemnej "góry", nie robi już takiego wrażenia, inna sprawa, że zostało wykonane kilka minut po tym, a mgła unosiła się bardzo szybko i nie jest już tak "plastyczne". Zaraz wyślę Ci w normalnej rozdzielczości.
oscaro
oscaro: Jesteś żywym przykładem że posiadając gorszej klasy aparat można zrobić dobre zdjęcie. Co do strony technicznej to ciut za dużo góry.

Dziękuję, ten aparat mam już masę lat i jego pancerne wręcz wykonanie zachęca mnie do zabierania go w teren, bo nawet jak rozjadę go samochodem czy utopię, to kupię drugi, z uwagi na dużą matrycę (jak na tamte czasy i dzisiejsze co do kompaktów) i stosunkowo niewielkie szumy. Muszę tylko dokupić kilka filtrów, bo czasami irytują mnie bliki (tak jak na tym zdjęciu m.in.). Teraz bawię się 400d, z tamronem 18-250, ale minie trochę czasu, zanim nauczę się odpowiednio ostrzyć (ornitofotografia) na ciemnym obiektywie ;d. Co do "góry" to pewnie masz rację, tego zdjęcia chyba nawet nie kadrowałem w żadnym programie, więc jest tak jak udało się uchwycić.
Kameleon
Kameleon
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam też to zdjęcie w poziomie, ale bez tej ciemnej "góry", nie robi już takiego wrażenia, inna sprawa, że zostało wykonane kilka minut po tym, a mgła unosiła się bardzo szybko i nie jest już tak "plastyczne". Zaraz wyślę Ci w normalnej rozdzielczości.

Oba jeśli można. będę wdzięczny.
WilczeLyko
WilczeLyko
  19 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oba jeśli można. będę wdzięczny.

Poszły.
Felka