lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 418 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Dolny powiem szczerze ze nie przepadam za fotografią ślubną.
Czego się mogę przyczepić, to ze zdjęcia są "udawane" inscenizacja butelek jest dosyć naciągana, sama tematyka dosyć przechodzona. Kolorystyka też taka różna i trochę dziwna.
Moim zdaniem 18-ste najlepsze.
oscaro: Dolny:a może jakieś wskazówki do mnie ?;>
Dolny powiem szczerze ze nie przepadam za fotografią ślubną.
Czego się mogę przyczepić, to ze zdjęcia są "udawane" inscenizacja butelek jest dosyć naciągana, sama tematyka dosyć przechodzona. Kolorystyka też taka różna i trochę dziwna.
Moim zdaniem 18-ste najlepsze.
trudno nie udawać na sesji ślubnej :P jedynie zdjęcie numer 3 nie jest "ustawione" ponieważ razem z parą młodą szliśmy i oni nawet nie wiedzieli że ktoś im robi zdjęcie :P
a tak to była moja pierwsza sesja ślubna i zarazem pierwsza sesja zdjęciowa od prawie roku.
Dolny tu raczej nie chodzi o to ze zdjęcia są dosłownie pozowane, bo to nie jest reporterka aby nie były. Problem jest w uchwyceniu pary, no i samej parze plus inscenizacja. :(
A propos ze tak spytam, kolory na wszystkich zdjęciach są z tej samej maski/ustawień?:)
Dziecko drogie. Otóż wyrażam swoją opinie. :)
Rozumiesz? Ty wstawiasz stolec, ja nazywam to stolcem.:) Nie będę Ci fiołkował tylko dlatego ze przyzwyczaiłaś się do tego na fotce.:) KPW?