Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Dolny
Dolny
  11 września 2012
oscaro
oscaro: oscaro

a może jakieś wskazówki do mnie ?;>
JuIia
JuIia
  11 września 2012
oscaro
oscaro: Czasem to i ślepej kurze ziarno się trafi. Co do zdjęć to są tak kiepskie jak mało które tu wstawiane.

Masz prawo do swojej oceny.
oscaro
oscaro
  11 września 2012
JuIia
JuIia: Masz prawo do swojej oceny.

Serio? E fajnie ze mi pozwalasz.
A propos bo rozumiem ze chciałaś zaznaczyć ze to tylko moja ocena. Otóż nie tylko moja. :)
oscaro
oscaro
  11 września 2012
Dolny
Dolny: a może jakieś wskazówki do mnie ?;>

Dolny powiem szczerze ze nie przepadam za fotografią ślubną.
Czego się mogę przyczepić, to ze zdjęcia są "udawane" inscenizacja butelek jest dosyć naciągana, sama tematyka dosyć przechodzona. Kolorystyka też taka różna i trochę dziwna.
Moim zdaniem 18-ste najlepsze.
Dolny
Dolny
  12 września 2012
oscaro
oscaro: Dolny:a może jakieś wskazówki do mnie ?;> Dolny powiem szczerze ze nie przepadam za fotografią ślubną. Czego się mogę przyczepić, to ze zdjęcia są "udawane" inscenizacja butelek jest dosyć naciągana, sama tematyka dosyć przechodzona. Kolorystyka też taka różna i trochę dziwna. Moim zdaniem 18-ste najlepsze.

trudno nie udawać na sesji ślubnej :P jedynie zdjęcie numer 3 nie jest "ustawione" ponieważ razem z parą młodą szliśmy i oni nawet nie wiedzieli że ktoś im robi zdjęcie :P

a tak to była moja pierwsza sesja ślubna i zarazem pierwsza sesja zdjęciowa od prawie roku.
oscaro
oscaro
  13 września 2012

Dolny tu raczej nie chodzi o to ze zdjęcia są dosłownie pozowane, bo to nie jest reporterka aby nie były. Problem jest w uchwyceniu pary, no i samej parze plus inscenizacja. :(
A propos ze tak spytam, kolory na wszystkich zdjęciach są z tej samej maski/ustawień?:)

JuIia
JuIia
  13 września 2012
oscaro
oscaro: Serio? E fajnie ze mi pozwalasz. A propos bo rozumiem ze chciałaś zaznaczyć ze to tylko moja ocena. Otóż nie tylko moja. :)

Nie chciałam :nielapie: Czemu w Tobie tyle nienawiści i chęci do 'hejtowania' każdego kto zrobił coś mniej/bardziej ? :woot: I nie mówię tu o swojej osobie.
oscaro
oscaro
  13 września 2012

Dziecko drogie. Otóż wyrażam swoją opinie. :)
Rozumiesz? Ty wstawiasz stolec, ja nazywam to stolcem.:) Nie będę Ci fiołkował tylko dlatego ze przyzwyczaiłaś się do tego na fotce.:) KPW?

JuIia
JuIia
  14 września 2012
oscaro
oscaro: Rozumiesz? Ty wstawiasz stolec, ja nazywam to stolcem.:) Nie będę Ci fiołkował tylko dlatego ze przyzwyczaiłaś się do tego na fotce.:) KPW?

:rotfl: ok ok

oscaro wraca do formy :w00t:
asexualna
asexualna
  14 września 2012
JuIia
JuIia: ok okoscaro wraca do formy

Chyba coś zapodam z wrażenia :w00t:

asexualna
asexualna
  14 września 2012
oscaro
oscaro: chciałaś zaznaczyć ze to tylko moja ocena. Otóż nie tylko moja.

Chciałam się spytać co przez to rozumiesz. Analiza przeprowadzana grupowo? :ninja: Ktoś obok Ciebie siedzi? A może pod nickiem oscaro kryje sie więcej niż jedna osoba?
JuIia
JuIia
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba coś zapodam z wrażenia

STOLEC DAŁAŚ, WE. :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś obok Ciebie siedzi? A może pod nickiem oscaro kryje sie więcej niż jedna osoba?

Tak nie można, zgłaszam.
asexualna
asexualna
  14 września 2012
JuIia
JuIia: STOLEC DAŁAŚ, WE.

Oddalam kał

JuIia
JuIia: Tak nie można, zgłaszam.

:policjant:
JuIia
JuIia
  14 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oddalam kał

Eh :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte:

ijo ijo
JuIia
JuIia
  14 września 2012

A tak poza tym, 5 od góry mi sie podobywowuje.