lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 401 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Dlatego też nic nie osiągniesz skoro 3-4 zdania są dla Ciebie takim problemem.
outsiderPL: Jeszcze jeden prezencik dla ciebie. Miłych traumatycznych przeżyć życzę przy analizie światła odbitego i efektu rakowatych oczek:)
Profesjonalne użycie programu krajobrazowego w aparacie i o ile aparat zrobił swoje, to Ty nie. Po prawej stronie widać kawałek kamienia które w tym przypadku szpeci. Jest oderwanym elementem który rozprasza.
Ok.
Gdybym to była ja to przeprowadziłabym się dla National Gallery a nie dla jakichś m&m'sów
Okej okej
Konto usunięte: Poniosła Cię złość w konwersacji z outsiderem i nie skomentowałeś moich i Julii pstryków. Trochę nam przykro z tego powodu, bo już się przyzwyczaiłam do Twoich rad.
2 pierwsze są fajne. Taki miejski styl, fajnie przedstawiony pomysł. Do mnie trafia. Trzecie już oceniałem. :)
No jej, te krzaki takie i kościół. :)
Wybacz, nie czytam, bo jesteś tak prosty i przewidywalny, że wiem, co napiszesz.
oscaro: Profesjonalne użycie programu krajobrazowego w aparacie i o ile aparat zrobił swoje, to Ty nie. Po prawej stronie widać kawałek kamienia które w tym przypadku szpeci. Jest oderwanym elementem który rozprasza.
Nawet ten progres z twojej strony mnie nie zaskoczył.
Oskar pochwal się jakoś swoją najlepszą foto :)