Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: To jest stoisko z m&m'sami Ale zdjęcie dalaś

I można tak za darmo je brac czy trzeba płacić? :ziober2:
Sorki kurde :(
Poprawka :(
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: oscaro

Poniosła Cię złość w konwersacji z outsiderem i nie skomentowałeś moich i Julii pstryków. Trochę nam przykro z tego powodu, bo już się przyzwyczaiłam do Twoich rad.
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Zdjęcie nie przedstawia żadnych walorów artystycznych. Wykonanie jest żałosne. Jakość też, ale tu na Twoja obronę mogę powiedzieć ze nie tylko Twój brak znajomości obsługi aparatu ale też i jego jakość na to wpłynęły.

Ale że moje czy że jej?
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: I można tak za darmo je brac czy trzeba płacić? Sorki kurde :( Poprawka :(

Nie, trzeba płacić. Jak jesteś ciekawa to wyszukaj sobie centrum m&m's Londyn i pewnie wyskoczy ; )

Okropne to zdjęcie :ninja:
sol6
sol6
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Przypomina mi zdjęcia które robiła na początku 'kariery' że tak sie wyrażę i jarałam się soplem lodu i odbijającym się w nim świetle. Teraz uważam je za obrzydliwe

nie jaram się słońcem, tak sie ryba rzuciła :ziober2:
xada78x
Reputacja: 66 | BluzgometrTM: 30
xada78x
  28 czerwca 2012

A MOZE TO OSCARO POCHWALI SIE SWOIMI FOTKAMI A NIE TYLKO WSZYSTKICH KRYTYKOWAC

oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
outsiderPL
outsiderPL: Nie lubię czytać długich sentencji idiom,

Dlatego też nic nie osiągniesz skoro 3-4 zdania są dla Ciebie takim problemem.

outsiderPL
outsiderPL: Jeszcze jeden prezencik dla ciebie. Miłych traumatycznych przeżyć życzę przy analizie światła odbitego i efektu rakowatych oczek:)

Profesjonalne użycie programu krajobrazowego w aparacie i o ile aparat zrobił swoje, to Ty nie. Po prawej stronie widać kawałek kamienia które w tym przypadku szpeci. Jest oderwanym elementem który rozprasza.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Nie, trzeba płacić. Jak jesteś ciekawa to wyszukaj sobie centrum m&m's Londyn i pewnie wyskoczy ; )

A już rozważałam przeprowadzkę gdyby było za darmo a tak to mam w nosie :ziober2:

JuIia
JuIia: Okropne to zdjęcie

Mam do niego stosunek emocjonalny bo to coś mi się śniło :ninja:

:lol:
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
sol6
sol6: nie jaram się słońcem, tak sie ryba rzuciła

Ok.
Psyche30
Psyche30: A już rozważałam przeprowadzkę gdyby było za darmo a tak to mam w nosie

Gdybym to była ja to przeprowadziłabym się dla National Gallery a nie dla jakichś m&m'sów :ninja:
Psyche30
Psyche30: Mam do niego stosunek emocjonalny bo to coś mi się śniło

Okej okej :ninja:
sol6
sol6
  28 czerwca 2012
Psyche30
Psyche30: Mam do niego stosunek emocjonalny bo to coś mi się śniło

faktycznie mogłaś mieć koszmary :mrgreen:
oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poniosła Cię złość w konwersacji z outsiderem i nie skomentowałeś moich i Julii pstryków. Trochę nam przykro z tego powodu, bo już się przyzwyczaiłam do Twoich rad.

2 pierwsze są fajne. Taki miejski styl, fajnie przedstawiony pomysł. Do mnie trafia. Trzecie już oceniałem. :)

JuIia
JuIia: Ale że moje czy że jej?

No jej, te krzaki takie i kościół. :)
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: 2 pierwsze są fajne. Taki miejski styl, fajnie przedstawiony pomysł. Do mnie trafia. Trzecie już oceniałem. :)

A to mnie ominęła ocena trzeciego, wowowow.
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: No jej, te krzaki takie i kościół. :)

Ok :)
oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: A MOZE TO OSCARO POCHWALI SIE SWOIMI FOTKAMI A NIE TYLKO WSZYSTKICH KRYTYKOWAC

Krytykuje tylko gówno. Jak ktoś zrobi coś dobrego to pochwalę.
outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Dlatego też nic nie osiągniesz skoro 3-4 zdania są dla Ciebie takim problemem.

Wybacz, nie czytam, bo jesteś tak prosty i przewidywalny, że wiem, co napiszesz.
oscaro
oscaro: Profesjonalne użycie programu krajobrazowego w aparacie i o ile aparat zrobił swoje, to Ty nie. Po prawej stronie widać kawałek kamienia które w tym przypadku szpeci. Jest oderwanym elementem który rozprasza.

Nawet ten progres z twojej strony mnie nie zaskoczył.

Oskar pochwal się jakoś swoją najlepszą foto :)