Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012

Fajowe to ostatnie, wręcz bardzo. :tak:

outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012

Słuchaj Oskar. Prawie wszyscy sobie o twoje opinię nogi wycierają. Wciąż udowadniasz, że nie masz pojęcia, o czym piszesz i jeszcze się z tego cieszysz. Lubisz mieć opinię durnia? Żal mi Ciebie.

asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Fajowe to ostatnie, wręcz bardzo.

Dziękuję :zabawa: jednak nie ma to jak fotki z kliszy.
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję jednak nie ma to jak fotki z kliszy.

Ja ostatnio powyciągałam zakurzone analogowe i oh ah chyba pójdę do ciemni. :O
outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: BARDZO PODOBA MI SIE LONDYN :))

asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Ja ostatnio powyciągałam zakurzone analogowe i oh ah chyba pójdę do ciemni. :O

Ja nie mam ciemni dostępnej do użytku. Tylko w szkole była, więc smutek.
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
outsiderPL
outsiderPL:

Lubię zdjęcia tego typu; robione od dołu dają poczucie że jest się maleńkim w wielkim świecie jednak.. to akurat mi nie pasuje, może to wina tego że kolory są brzydkie albo te samochody.. ale czego wymagać od angielskiej pogody ; )
Daję coś podobnego:
Kameleon
Kameleon
  28 czerwca 2012

Mój temat ruszył :w00t:
Pokomentuje jak się wykapię. xd

JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie mam ciemni dostępnej do użytku. Tylko w szkole była, więc smutek.

ja niby mam, u fotografa u którego uczyłam się podstaw aczkolwiek i tak musiałabym coś nie coś sypnąć :[
outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: ale czego wymagać od angielskiej pogody ; )

Masz rację. Zwłaszcza w zimę aura dokucza.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  28 czerwca 2012
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: ja niby mam, u fotografa u którego uczyłam się podstaw aczkolwiek i tak musiałabym coś nie coś sypnąć :[

U mnie w mieście jest jedna ciemna w jednym zakładzie :D plus ta w mojej byłej szkole. Troszke biednie.
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w mieście jest jedna ciemna w jednym zakładzie :D plus ta w mojej byłej szkole. Troszke biednie.

Biedota :[
oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: TO CO JA PISZE Z DARKIEM TO JEST RACZEJ MOJA INDYWIDUALNA I PRYWATNA SPRAWA

Więc rób to prywatnie, a nie jak w tym momencie na publicznie widocznym forum. Pomyśl trochę ok?

outsiderPL
outsiderPL: Słuchaj Oskar. Prawie wszyscy sobie o twoje opinię nogi wycierają. Wciąż udowadniasz, że nie masz pojęcia, o czym piszesz i jeszcze się z tego cieszysz. Lubisz mieć opinię durnia? Żal mi Ciebie.

Cieszę się obecnie jedynie z Twojej głupoty i żałosnych prób drażnienia się zemną. :) Musisz się pogodzić z tym ze nie jesteś fotografem, jesteś jedynie posiadaczem aparatu który używa go bezmyślnie. Trzymanie kierownicy w samochodzie nie robi z Ciebie rajdowca czy nawet kierowcy. Tak samo naciskanie spustu migawki nie czyni z Ciebie fotografa. To co nam prezentujesz to gówno. Ty nawet nie umiesz dobrze aparatu używać.
Robisz zdjęcia budynku z odległości powiedzmy 150-200m i używasz lampy jeszcze do tego z opcją redukcji czerownych oczu.
exif: Lampa błyskowa: Tak (Automatyczny, Redukcja czerwonych oczu, Wykryto światło odbite)
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Biedota :[

Ach, jeszcze mój nauczyciel ma w piwnicy :rotfl: ale to taki troche pedofil, więc strach prosić.