lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 398 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
życie jest jak ta karuzela.... raz na wyżynach raz na nizinach... ale to że się kręci.. to jest piękno życia.... śliczna focia
34 lata a zachowuje się jak dziecko z gimnazjum. więcej pytajników, uśmiechów i "języków"
outsiderPL: Możesz dalej skamleć jak "kundel proboszcza" który próbuję zwrócić na siebie uwagę i tkwić w swoim prostym pojmowaniu świata zarezerwowanym dla kmiotów, ale nie wciskaj mi kitu fantasto że się znasz na fotografii
Ty robisz wielkie "show" próbując zwrócić moją uwagę poprzez rozdrażnienie mnie. Ale widzisz ja już przywykłem do oglądania takiego syfu. :) A jedyne co osiągniesz to że będę miał gdzieś foty tego typu i dzieciaki które robią tak samo przykre zdjęcia jak te Twoje nic się nie dowiedzą. :)
Nasmaruj się wazeliną bo mu obtarcia zrobisz wciskając się tak nachalnie w jego odbytnicę. :)
OSCARO ZA PUSTY JESTES ZEBY ZE MNA PISAC . TO CO JA PISZE Z DARKIEM TO JEST RACZEJ MOJA INDYWIDUALNA I PRYWATNA SPRAWA WIEC WARA
Po kilku miesiącach nudzi się :P
Konto usunięte: A zdjęcia mi się podobają ogólnie, czy są profesjonalnym okiem spoglądając dobre czy złe. Są ładne. :-) Na drugim mi tylko przeszkadza ten mały fragment na dole po prawej. Gdyby go "wyciąć" ^^
Tak wiem ale.. jakoś nie chciało mi się tego robić :ninja: