Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
SweetNaomi27
SweetNaomi27
  28 czerwca 2012

życie jest jak ta karuzela.... raz na wyżynach raz na nizinach... ale to że się kręci.. to jest piękno życia.... śliczna focia

xada78x
Reputacja: 66 | BluzgometrTM: 30
xada78x
  28 czerwca 2012

DARECZKU MOJ UKOCHANY LONDYN d83dde182764KOCHANIUTKI JESTES :*

outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: OSKARO JAK TAKI BIEGLY W SPRAWACH IMPOTENCJI TO TO CHYBA SAM MA TAKIE PROBLEMY :pp:ppp

Oj tam za takie "rewolucje" i nawoływanie do nich to prokurator nie zapuka do jego drzwi. Za bardzo lubię tego dzieciaka :)

oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: OSKARO JAK TAKI BIEGLY W SPRAWACH IMPOTENCJI TO TO CHYBA SAM MA TAKIE PROBLEMY :pp:ppp

34 lata a zachowuje się jak dziecko z gimnazjum. więcej pytajników, uśmiechów i "języków"
outsiderPL
outsiderPL: Możesz dalej skamleć jak "kundel proboszcza" który próbuję zwrócić na siebie uwagę i tkwić w swoim prostym pojmowaniu świata zarezerwowanym dla kmiotów, ale nie wciskaj mi kitu fantasto że się znasz na fotografii

Ty robisz wielkie "show" próbując zwrócić moją uwagę poprzez rozdrażnienie mnie. Ale widzisz ja już przywykłem do oglądania takiego syfu. :) A jedyne co osiągniesz to że będę miał gdzieś foty tego typu i dzieciaki które robią tak samo przykre zdjęcia jak te Twoje nic się nie dowiedzą. :)

xada78x
xada78x: DARECZKU MOJ UKOCHANY LONDYN KOCHANIUTKI JESTES :*

Nasmaruj się wazeliną bo mu obtarcia zrobisz wciskając się tak nachalnie w jego odbytnicę. :)
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
outsiderPL
outsiderPL:

Czy to Natural History Museum?
xada78x
xada78x
  28 czerwca 2012

OSCARO ZA PUSTY JESTES ZEBY ZE MNA PISAC . TO CO JA PISZE Z DARKIEM TO JEST RACZEJ MOJA INDYWIDUALNA I PRYWATNA SPRAWA WIEC WARA

JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012

Daję coś z mojego miasta skoro tak lubujecie.

JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
daenerys
daenerys
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: mojego miasta

?? :ziober2:
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ??

Mieszkałam tam 'trochę' czasu :ziober2:
xada78x
xada78x
  28 czerwca 2012

BARDZO PODOBA MI SIE LONDYN :))

daenerys
daenerys
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Mieszkałam tam 'trochę' czasu

Zazdroszczę trochę.

A zdjęcia mi się podobają ogólnie, czy są profesjonalnym okiem spoglądając dobre czy złe. Są ładne. :-)
Na drugim mi tylko przeszkadza ten mały fragment na dole po prawej. Gdyby go "wyciąć" ^^
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazdroszczę trochę.

Po kilku miesiącach nudzi się :P
Konto usunięte
Konto usunięte: A zdjęcia mi się podobają ogólnie, czy są profesjonalnym okiem spoglądając dobre czy złe. Są ładne. :-) Na drugim mi tylko przeszkadza ten mały fragment na dole po prawej. Gdyby go "wyciąć" ^^

Tak wiem ale.. jakoś nie chciało mi się tego robić :ziober2::ninja:
JuIia
JuIia
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: BARDZO PODOBA MI SIE LONDYN :))

No to jeszcze na zachętę :ziober2:

I 'nie-artystyczne' zdjęcie.
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
JuIia
JuIia: Daję coś z mojego miasta skoro tak lubujecie.

Też postuję z Twojego miasta skoro tak :zabawa: jedno już dawałam, ale co tam.