lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 397 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: Fajny zamek Ramona. A na drugim zdjęciu dźwig to mistrz drugiego planu. Fajne miejsce ale zdjęcie mi się nie podoba. Mas jakieś w orientacji pionowej? To sobie w komórkę bym wstawił jak fajne xd
Za to znalazłam żaglówkę w spoczynku, może być?
Czy mogę już się cieszyć, czy za wcześnie na radość?
Wygląda jakbyś zrobiła zdjęcie z ukrycia zza krzaka. Polsza?
Fajna mgła. Przypomniała mi się śmieszna sytuacja związana z łódkami. :x
oscaro: Czyli swoje ułomności rekompensujesz głupkowatym zachowaniem. Impotencje można leczyć w inny sposób.
Co ty piszesz? Nie wiem jak się leczy impotencję, więc wybacz nie pomogę ... w ułomności. Może na początek zacznij biegać bez rajstopek.Słyszałem że naczelnym transwestolom krew nie dochodzi do mózgu przez uciskające rajstopki.
Pomocy potrzebujesz Ty. Wstawiasz syf tylko po to aby kogoś zdenerwować. I tylko dlatego bo to sprawia CI przyjemność. A to nie jest oznaką normalności. Na 100% jestem pewny ze wynika to z powodu Twojej impotencji i w inny sposób potrzebujesz podbudować swoje ego. :)
oscaro: Pomocy potrzebujesz Ty. Wstawiasz syf tylko po to aby kogoś zdenerwować. I tylko dlatego bo to sprawia CI przyjemność. A to nie jest oznaką normalności. Na 100% jestem pewny ze wynika to z powodu Twojej impotencji i w inny sposób potrzebujesz podbudować swoje ego. :)
Możesz dalej skamleć jak "kundel proboszcza" który próbuję zwrócić na siebie uwagę i tkwić w swoim prostym pojmowaniu świata zarezerwowanym dla kmiotów, ale nie wciskaj mi kitu fantasto że się znasz na fotografii
KTO?? DAREK IMPOTENT???? HA HA HA!!!! WY CHYBA NA GLOWE UPADLISCIE I TO NISKO !!!! ZMIENCIE LEKARZA BO WAS OSZUKUJE !!! ALBO JUZ TRZEBA LECZYC NOGI BO NA GLOWE ZA POZNO !!!
DARECZKU CZY ONI WIEDZA CO TO IMPOTENCJA ????:)))) BU HA HA