Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
outsiderPL
outsiderPL: Dokładnie

Czyli swoje ułomności rekompensujesz głupkowatym zachowaniem.
Impotencje można leczyć w inny sposób.
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajny zamek Ramona. A na drugim zdjęciu dźwig to mistrz drugiego planu. Fajne miejsce ale zdjęcie mi się nie podoba. Mas jakieś w orientacji pionowej? To sobie w komórkę bym wstawił jak fajne xd
Nie mam.
Za to znalazłam żaglówkę w spoczynku, może być?
oscaro
oscaro: Brak tematu. Podkład znośny ale brak sedna.

oscaro
oscaro: To jest dobre, cały kadr zajęty. Jest ok.
Czy mogę już się cieszyć, czy za wcześnie na radość?
Kameleon
Kameleon
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to znalazłam żaglówkę w spoczynku, może być?

Poproszę.
asexualna
asexualna
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poproszę.

Proszę, jak mnie za to oscaro zjedzie to już nic Ci nie wkleje :(

Kameleon
Kameleon
  28 czerwca 2012

Wygląda jakbyś zrobiła zdjęcie z ukrycia zza krzaka. Polsza?
Fajna mgła. Przypomniała mi się śmieszna sytuacja związana z łódkami. :x

outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Czyli swoje ułomności rekompensujesz głupkowatym zachowaniem. Impotencje można leczyć w inny sposób.

Co ty piszesz? Nie wiem jak się leczy impotencję, więc wybacz nie pomogę ... w ułomności. Może na początek zacznij biegać bez rajstopek.Słyszałem że naczelnym transwestolom krew nie dochodzi do mózgu przez uciskające rajstopki.

oscaro
oscaro
  28 czerwca 2012
outsiderPL
outsiderPL: Co ty piszesz? Nie wiem jak się leczy impotencję, więc wybacz nie pomogę

Pomocy potrzebujesz Ty. Wstawiasz syf tylko po to aby kogoś zdenerwować. I tylko dlatego bo to sprawia CI przyjemność. A to nie jest oznaką normalności. Na 100% jestem pewny ze wynika to z powodu Twojej impotencji i w inny sposób potrzebujesz podbudować swoje ego. :)
razotka
razotka
  28 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę, jak mnie za to oscaro zjedzie to już nic Ci nie wkleje :(
ta mgła przypomina mi jakiś kadr z filmu :woot:
outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
oscaro
oscaro: Pomocy potrzebujesz Ty. Wstawiasz syf tylko po to aby kogoś zdenerwować. I tylko dlatego bo to sprawia CI przyjemność. A to nie jest oznaką normalności. Na 100% jestem pewny ze wynika to z powodu Twojej impotencji i w inny sposób potrzebujesz podbudować swoje ego. :)

Możesz dalej skamleć jak "kundel proboszcza" który próbuję zwrócić na siebie uwagę i tkwić w swoim prostym pojmowaniu świata zarezerwowanym dla kmiotów, ale nie wciskaj mi kitu fantasto że się znasz na fotografii :mrgreen:

xada78x
Reputacja: 66 | BluzgometrTM: 30
xada78x
  28 czerwca 2012

DARECZKU SLICZNE FOTECZKI TY TO MASZ OKO :*****

outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012
xada78x
xada78x: DARECZKU SLICZNE FOTECZKI TY TO MASZ OKO :*****

Wiem Aduś że ty zawsze jesteś bezstronna. Dziękuję d83dde18
xada78x
xada78x
  28 czerwca 2012

NIE MA JAK TO OKO PROFESJONALISTY :***** UWIELBIAM TE TWOJE ZDJATA :***** PROSZE O WIECEJ !!!!!

outsiderPL
outsiderPL
  28 czerwca 2012

Specjalnie dla Ciebie Aduś :)

xada78x
xada78x
  28 czerwca 2012

KTO?? DAREK IMPOTENT???? HA HA HA!!!! WY CHYBA NA GLOWE UPADLISCIE I TO NISKO !!!! ZMIENCIE LEKARZA BO WAS OSZUKUJE !!! ALBO JUZ TRZEBA LECZYC NOGI BO NA GLOWE ZA POZNO !!!
DARECZKU CZY ONI WIEDZA CO TO IMPOTENCJA ????:)))) BU HA HA

xada78x
xada78x
  28 czerwca 2012

OSKARO JAK TAKI BIEGLY W SPRAWACH IMPOTENCJI TO TO CHYBA SAM MA TAKIE PROBLEMY :pp:ppp