lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 272 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Na nie, bardzo ciemne. Bez smaku.
Bez smaku, źle skadrowane. Tego typu zdjęcia wyglądają lepiej w innym kadrze.
Na nie, bardzo ciemne. Bez smaku.
B&W lepiej by wyglądało
Fajne, brak jedynie trochę światłą.
Ciemne, i to winietowanie mi nie podchodzi.
Bylo by ok, gdyby ktoś stał w tych drzwiach.
Nieostre
Bezsensu
Okropne.
Właśnie skończyłem jedzenie. :)
Na szczeście zdjęcia nie spowodowały odruchu wymiotnego:>
AlicjaBezKrainy: A moim zdaniem ma sens :) Brudne stopki oznaczają, że dobra potańcówka była i butki poobcierały.
zdjęcia takich fragmentów ciała trzeba umieć robić. Nie mogę znaleźć zdjęcia stóp zrobionych przez znajomego po weselu, to dopiero wyglądało fajnie. Te zrobione przez niego są raczej zwykłymi pstrykadłami.
Moze B&W lepiej by to wyglądało.
SergiuszM: na użycie jako reklamacja gdzie sala była wynajęta ze podłóg nie umyli, a reszta to zdjęć jakaś taka ciemna, bez uczucia ze ślub jest....no ale co się dziwić...widać ze robione Nikonem :P
A Ty słyszałeś o czymś takim jak jasność szkła?
No chyba, że jesteś na tyle ciemny i uważasz że ciemne zdjęcia to wina marki
Konto usunięte: Powiedziała laureatka World Press Photo i odeszła do swojej krainy której nie ma.
(oby prędko z niej nie wróciła)
Nie mam zamiaru wdrążać się z Tobą w dyskusję. Najwyraźniej masz problemy w życiu osobistym
Przepraszam, że wypowiadam swoje zdanie na forum dla każdego.
Wybacz mi, że skaziłam je swoimi wpisami...
d90 z 24.0-60.0 mm f/2.8
Szkło nie super jasne, ale jasne. Problem raczej w samym wykonawcy. Wszystko na iso 200:> Co jest raczej zbrodnią. I przekonany jestem ze podniesienie tego do 800 pomogło by bardzo. Miejsca nieruchome zawsze też można fotografować z ciut większym czasem naświetlania, tak jak pozujące osoby, no i użyć lampy. :)
oskar: Szkło nie super jasne, ale jasne. Problem raczej w samym wykonawcy. Wszystko na iso 200:> Co jest raczej zbrodnią. I przekonany jestem ze podniesienie tego do 800 pomogło by bardzo. Miejsca nieruchome zawsze też można fotografować z ciut większym czasem naświetlania, tak jak pozujące osoby, no i użyć lampy. :)
Eee tam nie znasz się przecież NIkony są ciemne i Kropka !
:) Oj nie ma co się śmiać z tych tez. :) Dla mnie osobiście 2.8 powinno w takich warunkach przy Tym aparacie starczyć. Sam osobiście myślałem nad tym aparatem, ale u mnie w przewadze znajomi posiadają canona, to i obiektyw się pożyczy, poradę się dostanie.