Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
oskar
oskar
  23 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.

Na nie, bardzo ciemne. Bez smaku.
Konto usunięte
Konto usunięte: 2.

Bez smaku, źle skadrowane. Tego typu zdjęcia wyglądają lepiej w innym kadrze.
Konto usunięte
Konto usunięte: 3.

Na nie, bardzo ciemne. Bez smaku.
Konto usunięte
Konto usunięte: 4.

B&W lepiej by wyglądało
Konto usunięte
Konto usunięte: 5.

Fajne, brak jedynie trochę światłą.
Konto usunięte
Konto usunięte: 6.

Ciemne, i to winietowanie mi nie podchodzi.
Konto usunięte
Konto usunięte: 7.

Bylo by ok, gdyby ktoś stał w tych drzwiach.
Konto usunięte
Konto usunięte: 8.

Nieostre
Konto usunięte
Konto usunięte: 9.

Bezsensu
Konto usunięte
Konto usunięte: 10.

Okropne.
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  23 czerwca 2010
oskar
oskar: Bez smaku.

oskar
oskar: Bez smaku

oskar
oskar: Bez smaku.

Chyba głodny jesteś? :woot:

oskar
oskar: Bezsensu

A moim zdaniem ma sens :) Brudne stopki oznaczają, że dobra potańcówka była i butki poobcierały.
oskar
oskar
  23 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Chyba głodny jesteś?

Właśnie skończyłem jedzenie. :)
Na szczeście zdjęcia nie spowodowały odruchu wymiotnego:>

AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: A moim zdaniem ma sens :) Brudne stopki oznaczają, że dobra potańcówka była i butki poobcierały.

zdjęcia takich fragmentów ciała trzeba umieć robić. Nie mogę znaleźć zdjęcia stóp zrobionych przez znajomego po weselu, to dopiero wyglądało fajnie. Te zrobione przez niego są raczej zwykłymi pstrykadłami.
Moze B&W lepiej by to wyglądało.
SergiuszM
SergiuszM
  23 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: A moim zdaniem ma sens :)

na użycie jako reklamacja gdzie sala była wynajęta ze podłóg nie umyli, a reszta to zdjęć jakaś taka ciemna, bez uczucia ze ślub jest....no ale co się dziwić...widać ze robione Nikonem :P
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  23 czerwca 2010
SergiuszM
SergiuszM: na użycie jako reklamacja gdzie sala była wynajęta ze podłóg nie umyli

To jako ostrzeżenie do właścicieli takich placówek ;p :pavarotti:

SergiuszM
SergiuszM: co się dziwić...widać ze robione Nikonem :P

A tam... Nie dyskwalifikuj go. To, że uczeń twórca cienki w uszach nie oznacza, że sprzęcik słaby :)
spioch
spioch
  24 czerwca 2010
SergiuszM
SergiuszM: na użycie jako reklamacja gdzie sala była wynajęta ze podłóg nie umyli, a reszta to zdjęć jakaś taka ciemna, bez uczucia ze ślub jest....no ale co się dziwić...widać ze robione Nikonem :P

A Ty słyszałeś o czymś takim jak jasność szkła?
No chyba, że jesteś na tyle ciemny i uważasz że ciemne zdjęcia to wina marki :zonk:
spioch
spioch
  24 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: A tam... Nie dyskwalifikuj go. To, że uczeń twórca cienki w uszach nie oznacza, że sprzęcik słaby :)

Powiedziała laureatka World Press Photo i odeszła do swojej krainy której nie ma.

(oby prędko z niej nie wróciła)
poike
poike
  24 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja pierwsza sesja ślubno-weselna...robiłem jako gość, przy okazji, bez specjalnych starań...oczywiście wypity ;P Efekty oceńcie sami:

powiem tak.. jakbym miała właśnie takie zdjęcia ze swojego ślubu to bym chyba zatłukła fotografa
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy
  24 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedziała laureatka World Press Photo i odeszła do swojej krainy której nie ma. (oby prędko z niej nie wróciła)

Nie mam zamiaru wdrążać się z Tobą w dyskusję. Najwyraźniej masz problemy w życiu osobistym :zonk:
Przepraszam, że wypowiadam swoje zdanie na forum dla każdego.
Wybacz mi, że skaziłam je swoimi wpisami... :zonk:
spioch
spioch
  24 czerwca 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: Najwyraźniej masz problemy w życiu osobistym

Powiedziała lauretka Grand Press Photo i Wzięta Pani Psycholog w jednym :zonk:
oskar
oskar
  24 czerwca 2010
SergiuszM
SergiuszM: widać ze robione Nikonem :P

d90 z 24.0-60.0 mm f/2.8
Szkło nie super jasne, ale jasne. Problem raczej w samym wykonawcy. Wszystko na iso 200:> Co jest raczej zbrodnią. I przekonany jestem ze podniesienie tego do 800 pomogło by bardzo. Miejsca nieruchome zawsze też można fotografować z ciut większym czasem naświetlania, tak jak pozujące osoby, no i użyć lampy. :)
spioch
spioch
  24 czerwca 2010
oskar
oskar: Szkło nie super jasne, ale jasne. Problem raczej w samym wykonawcy. Wszystko na iso 200:> Co jest raczej zbrodnią. I przekonany jestem ze podniesienie tego do 800 pomogło by bardzo. Miejsca nieruchome zawsze też można fotografować z ciut większym czasem naświetlania, tak jak pozujące osoby, no i użyć lampy. :)

Eee tam nie znasz się przecież NIkony są ciemne i Kropka ! :zonk:
oskar
oskar
  24 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Eee tam nie znasz się przecież NIkony są ciemne i Kropka !

:) Oj nie ma co się śmiać z tych tez. :) Dla mnie osobiście 2.8 powinno w takich warunkach przy Tym aparacie starczyć. Sam osobiście myślałem nad tym aparatem, ale u mnie w przewadze znajomi posiadają canona, to i obiektyw się pożyczy, poradę się dostanie.
SergiuszM
SergiuszM
  24 czerwca 2010
oskar
oskar: Problem raczej w samym wykonawcy.

ja chciałem tylko sprawdzić ile tutaj mamy Nikon fanboyow :P (z pozdrowieniami od Canon fanboya)
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  24 czerwca 2010
SergiuszM
SergiuszM: ja chciałem tylko sprawdzić ile tutaj mamy Nikon fanboyow :P (z pozdrowieniami od Canon fanboya)

dziecinne to imo