Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Fieska
Fieska
  25 czerwca 2010

aż się boję dodać moje zdjęcia przez ten wasz krytyczny wzrok, ale dodam :)

Zdjęcie Nr. 1

Zdjęcie Nr. 2

Zdjęcie Nr. 3

Zdjęcie Nr. 4

Unexpected
Unexpected
  25 czerwca 2010

trzecie najbardziej mui sie podoba - pierwsze jakby troszki nieostre a reszta fajna ;]

stopofan89
stopofan89
  25 czerwca 2010

1. Porażka, obiekt fotografowany zlewa się zupełnie z tłem, i jeszcze ostre liście na pierwszym planie... Ot wyszło zdjęcie kolorowych plam.

2. Najlepsze z pokazanych, ale nie jest wybitne, ot po prostu zdjęcie kwiatka. Kolorki fajne, nasycone, podobają mi się.

3. Kadr centralny i brak pomysłu ;)

4. Kiepściutkie kadrowanie, za dużo obiektów dookoła i zbyt mało rozmyte żeby wyróżnić to, co ma być fotografowane. Poza tym zwykły pstryczek ;)

spioch
spioch
  25 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: aż się boję dodać moje zdjęcia przez ten wasz krytyczny wzrok, ale dodam :)

Nr.1 Tragedia, brak kadru nie wiadomo co autor miał na myśli.. Czy kwiaty czy liście do tego przeciągnięte kolory i Go poleciala sobie gdzieś tam

Nr.2 Dramat się pogłębia Ani to z góry ani to z boku go chyba do środka ale trzeba się domyślać ocb :zonk:

Nr.3 Z serii Zielsko Polskie czyli rumianek na polu ot Ci i obiekt centralny niezrównoważony

Nr.4 Tutaj to już jest zbrodnia doskonała ! Mydełko i kupa śmieci w kadrze !

Tylko pogratulować :zonk:
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  25 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: kliknij na adres zdjęcia niech Ci się podświetli i kliknij na enter, a jak nie to skopiuj link i wklej i enter i powinno się otworzyć

jakis dziadowski hosting :D

Konto usunięte
Konto usunięte: wujo, o moich bys cos napisal...a nie. o! wrzuce cos raz na sto lat, to bys sie wypowiedzial hę? ;P

ja kiedysna jednym z forow foto napisalem ze slubnych nie komentuje :mrgreen: czekam na inne ;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  25 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie Nr. 1

Bardzo słabe.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie Nr. 2

Bardzo mi się podoba. Szkoda, że sam czubeczek płatka ucięty.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie Nr. 3

fajny taki efekt "trójkąta".
Lubię zapach rumianku. Zdjęcia z nim są dla mnie wyjątkowo przyjemne w odbiorze.
HandOfFate
HandOfFate
  25 czerwca 2010
joker4444
joker4444: ja kiedysna jednym z forow foto napisalem ze slubnych nie komentuje czekam na inne ;)

foch! ;)

Konto usunięte
Konto usunięte:

tu tez foch ;P
razotka
razotka
  26 czerwca 2010
oskar
oskar: Razotka ja szanuje Twoje zdanie. Po prostu wiem ze ten efekt jest typowo tandetny, ale mi się podoba. :) To tak jak z masturbacją:) ludzie wiedzą ze to wstydliwa sprawa, a i tak to robią bo im sie podoba:>

Ja bym jednego z drugim nie porównywała... Tylko następnym razem jak napiszę co mi się nie podoba to proszę nie neguj (no chyba, że okaże się, że się kompletnie nie znam) :)
Fejkowaty
Fejkowaty
  27 czerwca 2010

1.
2.
3.
4.
5.

oskar
oskar
  27 czerwca 2010

Ostatnie jak by miało go to by było fajne:) i ona bez tej bluzki:>

stopofan89
stopofan89
  27 czerwca 2010
oskar
oskar: Ostatnie jak by miało go to by było fajne:) i ona bez tej bluzki:>

A nie ma? Ma, tylko za dużą :crylol:
Musiałem ;)

2 było by kul, gdyby nie było tak marnej jakości i takie blade...
oskar
oskar
  27 czerwca 2010

Mi się jeszcze 3 podoba:>
a co do tego go na 5:) brak:>

stopofan89
stopofan89
  27 czerwca 2010
oskar
oskar: Mi się jeszcze 3 podoba:> a co do tego go na 5:) brak:>

Śmiem twierdzić, że jest po prostu ustawiona na nieskończoność ;)
oskar
oskar
  27 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Śmiem twierdzić, że jest po prostu ustawiona na nieskończoność ;)

Czyli brak:D chyba ze liczysz to rozmycie na słupach które jest spowodowane jakością szkła:D
stopofan89
stopofan89
  27 czerwca 2010
oskar
oskar: stopofan89:Śmiem twierdzić, że jest po prostu ustawiona na nieskończoność ;) Czyli brak:D chyba ze liczysz to rozmycie na słupach które jest spowodowane jakością szkła:D

Hehe... może to zostawmy :)