lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 276 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
aż się boję dodać moje zdjęcia przez ten wasz krytyczny wzrok, ale dodam :)
Zdjęcie Nr. 1
Zdjęcie Nr. 2
Zdjęcie Nr. 3
Zdjęcie Nr. 4
1. Porażka, obiekt fotografowany zlewa się zupełnie z tłem, i jeszcze ostre liście na pierwszym planie... Ot wyszło zdjęcie kolorowych plam.
2. Najlepsze z pokazanych, ale nie jest wybitne, ot po prostu zdjęcie kwiatka. Kolorki fajne, nasycone, podobają mi się.
3. Kadr centralny i brak pomysłu ;)
4. Kiepściutkie kadrowanie, za dużo obiektów dookoła i zbyt mało rozmyte żeby wyróżnić to, co ma być fotografowane. Poza tym zwykły pstryczek ;)
Nr.1 Tragedia, brak kadru nie wiadomo co autor miał na myśli.. Czy kwiaty czy liście do tego przeciągnięte kolory i Go poleciala sobie gdzieś tam
Nr.2 Dramat się pogłębia Ani to z góry ani to z boku go chyba do środka ale trzeba się domyślać ocb
Nr.3 Z serii Zielsko Polskie czyli rumianek na polu ot Ci i obiekt centralny niezrównoważony
Nr.4 Tutaj to już jest zbrodnia doskonała ! Mydełko i kupa śmieci w kadrze !
Tylko pogratulować
Konto usunięte: kliknij na adres zdjęcia niech Ci się podświetli i kliknij na enter, a jak nie to skopiuj link i wklej i enter i powinno się otworzyć
jakis dziadowski hosting :D
Konto usunięte: wujo, o moich bys cos napisal...a nie. o!
wrzuce cos raz na sto lat, to bys sie wypowiedzial hę? ;P
ja kiedysna jednym z forow foto napisalem ze slubnych nie komentuje czekam na inne ;)
oskar: Razotka ja szanuje Twoje zdanie. Po prostu wiem ze ten efekt jest typowo tandetny, ale mi się podoba. :) To tak jak z masturbacją:) ludzie wiedzą ze to wstydliwa sprawa, a i tak to robią bo im sie podoba:>
Ja bym jednego z drugim nie porównywała... Tylko następnym razem jak napiszę co mi się nie podoba to proszę nie neguj (no chyba, że okaże się, że się kompletnie nie znam) :)