lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 270 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
patrzcie co ja dzisiaj w gąszczach spotkałam
( wiem, że trawa wystaje.. ale jak chciałam ją odgarnąć to jaszczurka czmychnęła :( )
Czyżby to był fotograf z maxmodels?
Zdjęcia nie są na tyle profesjonalne by sprzedać je w takiej cenie.
Patrząc na szczegóły to taki fotograf "za 40 zł". może Tobie je wykonać?
Ile zapłaciłaś za sesję? Może postawił taką wysoką cenę, wmawiając tobie, że są tyle warte??
Ja to bym na przykład z tą skórą coś zrobił, bo tak jak jest wygląda okropnie... prawdopodobnie wina obróbki.
Zielone zęby. Coś różowego na nosie, co to jest? Zielone oczy. Włosy na twarzy też chyba przypadkowe.
Ogólnie to mi się nie podoba ;)
bawiłam się krzywymi w programie i nasycaniem kolorów, ale zupełnie nie mam pojęcia jak niektórzy nadają zdjęciowi takich ładnych, naturalnych, żywych kolorków.. nie raz próbowałam uzyskać taki efekt poprzez nasycanie, ale to chyba jednak nie to :)
z kolorystyką coś mi nie gra. zęby i białka są zielone, a skóra ma jakiś taki dziwny odcień
joker4444: wolalbym ciemno za oknem tzn robione w nocy bo pierwszy plan to ekstra:)
a To Ty na zdjeciach czy Ty robiłaś ?
http://www.jabbafoto.co.uk/main.php
Czy to jest dzieło to nie jestem pewna
Słabo wyglądają zielone białka, zęby i coś różowego na nosie.
Nie wiem czy to włos czy coś innego na czole, ale nie wpływa to pozytywnie na estetykę.
Do tego modelka ma odrosty na paznokciach i znów coś różowego na palcu.
Nie podoba mi się. Jak już się bawisz w obróbkę to rób to naprawdę dokładnie.