Witam.. sprawa jest prosta , krótka i na TEMAT ..Chciałbym dowiedzieć się kiedy jest przewidziany jakiś nabór na moderatorów Fotka.tv badz fotka czat ..Pytam ,ponieważ co raz częściej zdarza się ,że osoby łamiące regulamin nie mogą dostać 'kary' ponieważ nie ma moderatora. Wysłałem dzisiaj 3razy już screeny z czatu gdzie nie zastałem moda w godzinach 6 -9 .. 16-18 i wcześniej.Zdarza się też ,że w osobnych pokojach Fotka.tv nie ma moderatorów ,a userzy muszą biegać i szukać owego 'moda' ,który zazwyczaj siedzi tylko w pokoju ,gdzie jest więcej niż 100widzów ,a nawet i czasem sytuacja jest wręcz irytująca ,ponieważ w jednym pokoju siedzą 2-3ej moderatorowie ,tak samo na czacieZnajdzcie osoby ,które będą miały naprawdę czas na to by zająć się fotką ,a nie takie ,które chodzą do szkół i pracy i nie są dostępni wtedy ,kiedy ich potrzeba.A TEGO TO JUZ W OGOLE NIE ROZUMIEM ...SYTUACJA SPRZED DOSŁOWNIE KILKU MINUT 5 MODÓW PODZIELONYCH NA DWA POKOJE : Jeśli jakoś na czasie będziecie potrzebowali rzetelnych ludzi z sporym zapasem wolnego czasu ,to zgłaszam się ;)
lista tematów
[Czat] MODERATORZY .. przydaliby się nowi ;) strona 5 z 6
Przydała by się nowa krew, osoby które nie są znane na czacie, a siedzą i odwalają dobrą robotę, czekam, może na mnie przyjdzie czas, bo teraz dużo osób lubi sobie szaleć, a czasami ciężko jest znaleźć moderatora, który właśnie siedzi na czacie. Nie wiem jak teraz jest, ilu konkretnie ma Czat Przyjaciela, ale osób jest zdecydowanie za mało. Czekam, aż odświeżą listę, bo raczej nie będzie nikomu na rękę, cały czas wysyłać Screen Shoty, wtedy można jakoś inaczej to obejść. :)
Czas pokaże, ale teraz myślałem, że więcej osób wybiorą, a tu nic się nie dzieje, cóż chyba trzeba czekać na rozwój sytuacji, bo z dnia na dzień idzie to w odwrotnym kierunku. :)