Psychol
Psychol
  24 marca 2014 (pierwszy post)

Witam.. sprawa jest prosta , krótka i na TEMAT ..Chciałbym dowiedzieć się kiedy jest przewidziany jakiś nabór na moderatorów Fotka.tv badz fotka czat ..Pytam ,ponieważ co raz częściej zdarza się ,że osoby łamiące regulamin nie mogą dostać 'kary' ponieważ nie ma moderatora. Wysłałem dzisiaj 3razy już screeny z czatu gdzie nie zastałem moda w godzinach 6 -9 .. 16-18 i wcześniej.Zdarza się też ,że w osobnych pokojach Fotka.tv nie ma moderatorów ,a userzy muszą biegać i szukać owego 'moda' ,który zazwyczaj siedzi tylko w pokoju ,gdzie jest więcej niż 100widzów ,a nawet i czasem sytuacja jest wręcz irytująca ,ponieważ w jednym pokoju siedzą 2-3ej moderatorowie ,tak samo na czacieZnajdzcie osoby ,które będą miały naprawdę czas na to by zająć się fotką ,a nie takie ,które chodzą do szkół i pracy i nie są dostępni wtedy ,kiedy ich potrzeba.A TEGO TO JUZ W OGOLE NIE ROZUMIEM ...SYTUACJA SPRZED DOSŁOWNIE KILKU MINUT 5 MODÓW PODZIELONYCH NA DWA POKOJE : Jeśli jakoś na czasie będziecie potrzebowali rzetelnych ludzi z sporym zapasem wolnego czasu ,to zgłaszam się ;)

solve
Reputacja: -25 | BluzgometrTM: 116
solve
  24 marca 2014

czy to aby na pewno dobra forma pisemna?

Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014
Dianu
Dianu: Powinni dawać każdemu szansę

Każdy z Was ma " szansę "
Trzeba tylko się za to w odpowiedni sposób zabrać ^^
Nikt nie będzie Wam przecież mówić albo pisać [jak dostać moda], to byłoby po prostu bezsensu :D

Każdy z Was musi sobie sam jakoś drogę ogarnąć i się dostać [o ile w ogóle chce się uczyć czegoś]
Bo niestety jest też grono osób łaknących permisów " dla zabawy lub korzyści z tego płynących "
solve
solve
  24 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy z Was ma " szansę "

Każdy tylko nie ja :lol: a ja też chciałabym sie nauczyć dawać bany i kicki i inne :( XD
Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014
praksyda
praksyda: Tu nie chodzi o to kto nas(MG) bardziej lubi, tylko jak was inni widzą.

d83ddc4d

Macie 1 wskazówkę [wg. mnie nie powinniście mieć w ogóle wytycznych] :ziober2:

Mod ma być zaradny i myślący ^^
Nie ważne czy macie z tego hajsy czy starsa na foci :lol:
Najważniejsze jest to czego się uczycie będąc takim modem...
Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014
Dianu
Dianu: też chciałabym sie nauczyć dawać bany i kicki i inne :( XD

Dobrze wiesz, że nie o to w tym chodzi.. [tak myślę d83dde1c]

Miałem coś napisać, ale po co będę się wypacać i Was tu uczyć, skoro i tak nic z tego do głów nie przyjmiecie :D

Walczcie dalej Misie :D d83dde18
solve
solve
  24 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze wiesz, że nie o to w tym chodzi.

no wiem, droczę się :D
praksyda
praksyda
  24 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mod ma być zaradny i myślący ^^

tak"zaradnie" musi klikać w kalwiaturę :ziober2:
Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014
Dianu
Dianu: no wiem, droczę się :D

Tak myślałem : D :calusek:
praksyda
praksyda: tak"zaradnie" musi klikać w kalwiaturę

Najlepiej głową [byle nie przedłużeniem pleców d83dde02]

:lol:
Pyskata
Pyskata
  24 marca 2014

Ja na moda :3 XDDDDDDDDDDDD

Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014
Pyskata
Pyskata: Ja na moda :3 XDDDDDDDDDDDD

Wuahahahah xD
Dam Ci za tego posta łapkę up :teletubbies:
Pyskata
Pyskata
  24 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dam Ci za tego posta łapkę up

Wyśmiałeś mnie Paweł jak mozesz XD
:crylol:
Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  24 marca 2014

Jako, że podobny temat założyłeś w jednej z grup, a ja najpierw tam się wypowiedziałam, to tylko wrzucę tu screena.

A teraz skoro sugerujesz, że moda może otrzymać wyłącznie ktoś, kto podlizuje się mg czy tylko nasz znajomy, to wyobraź sobie, że masz szansę wybrać na czacie 5 nowych modów. Podaj swoje typy- komu powierzyłbyś te obowiązki?
Inna sprawa, że skoro moderatorzy są tacy beznadziejni, to dlaczego wszyscy chcą go posiadać? I po co moderatorzy mają tam siedzieć 24h na dobę, skoro tak się ich nie lubi, a wręcz nimi gardzi?

Pyskata
Pyskata
  24 marca 2014

Po za tym inny mają swoje życie prywatne po za fotką i innymi portalami społecznościowymi i nie będą siedziec 24h na fotce :)

Paffeuu
Paffeuu
  24 marca 2014

To był sarkazm, ale co ja tam... xD

Pyskata
Pyskata
  24 marca 2014

Paweł d83cdf882764

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.