Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .
Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Dziekuje i czekam na odpowiedz .
lista tematów
[Czat] Kanały-Podział (Czat) strona 6 z 7
Nie rozumiem gdzie tu jest coś niejasnego. Powtórzę jeszcze raz to, co pisali inni. Nie będzie powrotu "stałych" pokoi regionalnych, bo mija się to z celem. Gdy były takie pokoje, to mało kto na nie wchodził, a jeśli nawet, to na 16 województw łączna liczba userów nie osiągała często nawet 100 osób. Zresztą nie jest tak, że decyzja jeszcze nie zapadła. Od miesięcy jest nowy czat, a Ty teraz się nagle obudziłeś, że nie ma podziału na województwa? ;) Przyzwyczaj się, albo zakładaj swoje pokoje i po problemie. POWROTU POKOI REGIONALNYCH NIE BĘDZIE.
od czasu regionalnych do teraz ilosc userow spadla... glowny i seks maja ponad 200 osob, a reszta ledwo przekracza setke...
poza tym za czasu regionalnych czesciej odbywaly sie zloty, ludzie byli bardziej za soba niz przeciw... lepsza organizacja :) teraz jest jeden wielki roz....dol :d
poza tym za czasu regionalnych czesciej odbywaly sie zloty, ludzie byli bardziej za soba niz przeciw... lepsza organizacja :) teraz jest jeden wielki roz....dol :d
Leser ale nowy czat jest pol roku ;) a regiony umieraly od 3 lat ;) zloty z tego co wiem nadal w niektorych wojewodztwach sa ;p nie jest do tego potrzebny czat ;p a to ze liczna ludzi spadla to nie jest wina tego ze nie ma regionow.... od paru miesiecy wyludniaja sie flirty gdzie zawsze byl full ludzi ;) moze po prostu mija " moda" na czatowanie ?
Rikolen masz odpowiedz ludzi odpowiedzialnych za czat - regionow nie bedzie.... jakkolwiek bedziesz marudzil.... wiec moze zamiast tracic czas - idz zaloz pokoj zbierz ludzi... wyskoczysz w propozycjach pokoi ;]
Rikolen masz odpowiedz ludzi odpowiedzialnych za czat - regionow nie bedzie.... jakkolwiek bedziesz marudzil.... wiec moze zamiast tracic czas - idz zaloz pokoj zbierz ludzi... wyskoczysz w propozycjach pokoi ;]
Nie nie zrobie tego . Ja nie marudze . Wypraszam sobie niestety . Ja tylko proponuje , aby coś rozruszac. Jakies nowosci itp. itd .. Ja nie bede z tego powodu rozpaczał . Dla mnie pisanie wątków , aktywność i wypowiadanie sie w tematach nie jest stratą czasu . Uczestnicze na tym portalu od lat i nigdy to nie bylo dla mnie stratą czasu..