Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .
Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Dziekuje i czekam na odpowiedz .
lista tematów
[Czat] Kanały-Podział (Czat) strona 2 z 7
Konto usunięte: Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw .
Mozna wejsc do danego pokoju wpisujac /join nazwa pokoj, jako nazwa pokoj wpiszesz nazwa wojewodztwa np wielkopolskie. W tych pokojach przesiaduja ludzie, to ze nie widac podzialu na liscie nie oznacza ze nie istnieja.
Konto usunięte: Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Powodzenia =) zajrzyj do tematu zacytowana przez kolezanke Praksydy.
Destiny: taaa i moze jeszcze dodatkowe pokoje wg orientacji seksualnych ? narodowości ? pomysl nie przemyslany ;)
nieprzemyslany ? 3 lata czat funkcjonowal z pokojami regionalnymi, teraz po prostu wystarczy zalozyc pokoj :)
Okultystka: A, i moda za "nic" nie dostaniesz. Z tego co wiem , obecnie nawet nie szukają. Mają ich aż za dużo.
czemu podajesz nieprawdziwie inf ?;> wlasnie szukaja moderatorow na okres wakacyjny :)
Ty przegrywasz życie na kłejkach i innych takich ;D więc co masz do modzików ?:D
no kilka wypowiedzi wyżej to samo napisałam :P
Konto usunięte: Pamiętam te czasy w każdy pokoju była garstka ludzi i zazwyczaj była to ta sama elita :)
nie znowu taka garstka, na wlkp bywało 100 osob i nawet więcej :P
Johnson: Mozna wejsc do danego pokoju wpisujac /join nazwa pokoj, jako nazwa pokoj wpiszesz nazwa wojewodztwa np wielkopolskie. W tych pokojach przesiaduja ludzie, to ze nie widac podzialu na liscie nie oznacza ze nie istnieja.
spoko Dżonson ;D starzy użytkownicy mogą o tym wiedzieć, albo Ci bardzo zaznajomieni z tematem :P ale wiekszość wybiera po prostu widoczne po lewej stronie pokoje, bo nie ma bladego pojecia ze ma możliwość iść gdzieś jeszcze ;) i taka niestety jest prawda ...