Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .
Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Dziekuje i czekam na odpowiedz .
lista tematów
[Czat] Kanały-Podział (Czat) strona 4 z 7
Konto usunięte: Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego
skoro jesteś stalym bywalcem od 2007roku powinieneś wiedziec, że regiony były, ale nie zdały egzaminu. bo na niektórych siedziało kilkanaście osób codziennie, a niektóre świeciły pustkami.
Chcesz pokój? Załóż, zawołaj znajomych, możesz tam się nawet w moda pobawić ;)
Rozumiem . Dlatego może jakieś inne jeszcze propozycje. Bo jeszcze decyzja nie zapadła . Może jednak to nie jest aż tak zły pomysł . Mógłby jakieś pozytywy przynieść . Dlatego można jeszcze na inny sposób to zorganizować . Pytanie tylko jaki ?
Konto usunięte: Rozumiem . Dlatego może jakieś inne jeszcze propozycje. Bo jeszcze decyzja nie zapadła . Może jednak to nie jest aż tak zły pomysł . Mógłby jakieś pozytywy przynieść . Dlatego można jeszcze na inny sposób to zorganizować . Pytanie tylko jaki ?
ale czemu sie upierasz ? mozna samem zalozyc pokoj ? mozna :) i tak nie zmniejszy to balaganu jaki jest na glownym albo na ktoryms z flirtow (chociaz nie troche pokoje z tyt. seks w tym pomogly) chcesz pokoj ze swoim wojewodztwem zaloz go :) nie ma sensu tworzyc 16 dodatkowych kanalow tylko dlatego ze Ty tak chcesz. szczegolnie ze znow zapewne swiecilyby pustkami....
a moze zacznij pisac to co wiekszosc stalych bywalcow do ciebie pisze ?:) nie ma sensu tworzyc pokoi "na stale" oprocz tych, ktore sa.... bo masz mozliwosc zakladania wslanego ;] poza tym jak sobie wyobrazasz regionalne nie w liczbie dodatkowych 16 ? o ile wiem wojewodztw mamy 16...zaraz by sie zaczely wojny dlaczego "pomorskie" jest a dajmy na to "lubuskiego" nie ma... ja wiem, ze chcesz zablysnac... ale rob to w jakis przemyslany sposob... -.- moja propozycja jest taka zeby na razie dopracowali to, co jest.... bo zdarzaja bledy nadal ;] i odnioslam sie wlasciwie do tego "moze to nie jest zly pomysl" to jest powielany pomysl... nic nowego, nic nowatorskiego.... tym plusow nie nabijesz :)
Ja przeczytałam i nie ma nic w jej wypowiedzi mylnego:
Dee: i tak nie zmniejszy to balaganu jaki jest na glownym albo na ktoryms z flirtow (chociaz nie troche pokoje z tyt. seks w tym pomogly
Dee: nie ma sensu tworzyc 16 dodatkowych kanalow tylko dlatego ze Ty tak chcesz. szczegolnie ze znow zapewne swiecilyby pustkami....
Ale Dee zasugerowała jedynie ilość, jaka była, z tego, co pamiętam, chciałeś powrotu województw. I jak to sobie wyobrażasz, powrót tylko niektórych z nich - to zakrawa na dyskryminację.
Dee: o ile wiem wojewodztw mamy 16...zaraz by sie zaczely wojny dlaczego "pomorskie" jest a dajmy na to "lubuskiego" nie ma...
Więc właśnie...