lista tematów
[Czat] Kanały-Podział (Czat) strona 5 z 7
Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .
Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Dziekuje i czekam na odpowiedz .
Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl
Dziekuje i czekam na odpowiedz .
Ale to już było... ... Przecież podział na pokoje regionalne był i przytaczając sytuację z zeszłego okresu wakacyjno - letniego - oblegane były woj. śląskie i wielkp. oraz czasem mazury i podlasie, ale to po kilka osób. ... Pokój prywatny przecież jest rozwiązaniem bolączki braku któregoś z pokoi regionalnych.
Przepraszam bardzo Małopolska też była chętnie odwiedzana i zawsze tam ktoś był :D Sląsk chętnie tam odwiedział nas ;D
esquilo: Ale to już było... ... Przecież podział na pokoje regionalne był i przytaczając sytuację z zeszłego okresu wakacyjno - letniego - oblegane były woj. śląskie i wielkp. oraz czasem mazury i podlasie, ale to po kilka osób. ... Pokój prywatny przecież jest rozwiązaniem bolączki braku któregoś z pokoi regionalnych.
każdy pokój był oblegany .
esquilo: Przecież podział na pokoje regionalne był i przytaczając sytuację z zeszłego okresu wakacyjno - letniego - oblegane były woj. śląskie i wielkp. oraz czasem mazury i podlasie, ale to po kilka osób. ...
Okej, zapomniałam, czasem było kilka osób na zagranicy i na Małopolsce - ale nie nazywaj ilości nastu userów - obleganiem.
Ale 7 aktywnych pokoi z 17-stu - to trochę nie halo, dlatego, w drodze kompromisu utworzona została opcja pokoju prywatnego oraz pokój 'Blisko mnie".
A przede wszystkim:
esquilo: Przecież podział na pokoje regionalne był i przytaczając sytuację z zeszłego okresu wakacyjno - letniego
Heloł, ja tam byłam (nie na wszystkich pokojach - bo się nie da jednocześnie, no i wiadomo, miałam swoje ulubione), pisałam, więc?
Aaaa, bo zapomniałam o 2, to już nie wiem nic - o ja niedobra....
Wyraziłam swoje - podkreślam swoje zdanie - do czego mam pełne prawo, a Ty próbujesz mnie nad-interpretować, jakbyś siedział w mojej głowie, jesteś wróżbitą?
Na kazdym pokoju zawsze były osoby nawet po 5 i więcej i wez skoncz gadać ze tylko 7 pokoi było aktywnych . Jesli to skomentujesz to czuj sie olana.
Liczyła się jakość a nie ilość ja za 10 byłem np haha ! obleganiem może za duże słowo ale było tłoczno i coś się działo przynajmniej
masz prawo i nikt tego nie podważa :*
Regiony poumieraly od czasu, kiedy zniknal startowy panel wyboru pokoi i automatycznie przenosilo wszystkich na glowny.
klik panel