johnson
johnson
  2 lutego 2013 (pierwszy post)

Czesc podludzie :p

Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p

gaillard
gaillard
  4 lutego 2013
Pcasso
Pcasso: 11 lat

11 lat temu to ja miałam x lat. :o Gdzie tam mi internety wtedy były w głowie.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 lutego 2013
gaillard
gaillard: 11 lat temu to ja miałam x lat. :o Gdzie tam mi internety wtedy były w głowie.

11 lat temu to na piwo mówiłaś jeszcze mleko :ninja:
...Ignorance is bliss...
gaillard
gaillard
  4 lutego 2013
RexMundi
RexMundi: 11 lat temu to na piwo mówiłaś jeszcze mleko

A na zagrychę biszkopt. :ninja:
Cicho, więcej nic nie mów. :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 lutego 2013

no już nie napisze co mówiłąs na d83cdf46
:lol:

...Ignorance is bliss...
johnson
johnson
  4 lutego 2013

11 lat temu to bawilem sie z julianem :ninja: :lol:

zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  4 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat?

koleżanka mnie namówiła, za pierwszym razem weszłam i wyszłam, bo mi się nie spodobało jednak potem wróciłam i zostałam do teraz :) z początku siedziałam tylko na zachodniopomorskim, bo tylko tam siedział ktokolwiek, kogo znałam. Pierwszymi osobami, które poznałam na pewno był west i jego dziewczyna oraz Mandaryneczka :)
Life more, think less
Eve
Eve
  5 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

hm... w sumie weszłam przez przypadek. pierwszą osobą z którą zaczęłam gadać był Bati33, pozniej 18olunia18, Hudziu, jochasiaxo
Daginda
Daginda
  6 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

2004 r. - pierwszy prymitywny czat, jeszcze nicki można było robić za każdym wejściem na czat :D lecz zaczęłam więcej przesiadywać od hm... dobra dawno to było nie oszukujmy się :D poznałam... wszystkich moderatorów i FP którzy na mnie polowali.. eh kiedyś się było młodym i głupim teraz się jest starym i głupim

________
praksyda :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.