Czesc podludzie :p
Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p
lista tematów
[Czat] ★★★★★★★★★ strona 4 z 4
koleżanka mnie namówiła, za pierwszym razem weszłam i wyszłam, bo mi się nie spodobało jednak potem wróciłam i zostałam do teraz :) z początku siedziałam tylko na zachodniopomorskim, bo tylko tam siedział ktokolwiek, kogo znałam. Pierwszymi osobami, które poznałam na pewno był west i jego dziewczyna oraz Mandaryneczka :)
Life more, think less
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?
2004 r. - pierwszy prymitywny czat, jeszcze nicki można było robić za każdym wejściem na czat :D lecz zaczęłam więcej przesiadywać od hm... dobra dawno to było nie oszukujmy się :D poznałam... wszystkich moderatorów i FP którzy na mnie polowali.. eh kiedyś się było młodym i głupim teraz się jest starym i głupim
________
praksyda