johnson
johnson
  2 lutego 2013 (pierwszy post)

Czesc podludzie :p

Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 lutego 2013

wszedłem z Jackiem i robiliśmy nabór do orgii co skończyło się banem na tydzień
teraz się mszczę

...Ignorance is bliss...
Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  3 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat?

Z tego co pamiętam, to sprawdzałam wszystkie zakątki fotki i postanowiłam sprawdzić co dzieje się na tutejszym czacie. Najpierw odwiedziłam flirt, potem główny, potem łódzki, a pierwszymi osobami, które "poznałam" byli iLove (Sandra jej chyba było) i Qubek20 263a I oczywiście zaczęło się od awantury, że odbijam jej fotkową sympatię d83dde14
johnson
johnson: Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p

Gdyby tak inni poszli w Twoje ślady...d83ddc4f
A swojego pierwszego i jedynego bana dostałam od Sokoła za to, że napisałam do Demonki na mainie, że muszę już lecieć, bo jak spóźnię się do pracy, to dostanę od szefa OPR... :and:
Cukierkowa
Cukierkowa
  3 lutego 2013
praksyda
praksyda: Ciekawe ile osób pamięta ten pokój jeszcze;D

JA :D

praksyda
praksyda: na wlkp siedziało kiedys po 70 i wiecej osób i głównie tam przebywałam

wielkopolska to było i jest moje królestwo ;D fakt faktem kiedys byłam bardziej rozpoznawalna tam ale cóż ;D kiedys siedziało tam po 100+ osob ;D yh pamietne czasy <3
Cukierkowa
Cukierkowa
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: swojego pierwszego i jedynego bana dostałam od Sokoła

ja swojego pierwszego (niestety nie jedynego xD) bana dostałam od znajducha bodajże xD ale nie pamietam za co ;D pamietam ze RAFI i Rachet banowali mnie za słowo dupa np za zdanie 'kopnąć Cię w DUPE?:D' :rotfl: aż się łezka w oku kręci xD
Edytaaa87
Edytaaa87
  3 lutego 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: praksyda: Ciekawe ile osób pamięta ten pokój jeszcze;D

Też pamiętam. Ludzie tam sobie czasem urządzali flirt w wersji mini, albo zadawali tak głupie pytania, że nie było wiadomo jak na nie odpowiedzieć d83dde04
RAFI... d83dde02
johnson
johnson
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Gdyby tak inni poszli w Twoje ślady..

Moze tylko ja jestem tak zajebisty ze jestem jedynym :ninja: :mrgreen:
Edytaaa87
Edytaaa87
  3 lutego 2013
johnson
johnson: Moze tylko ja jestem tak zajebisty ze jestem jedynym

Niebywała skromność przez Ciebie przemawia d83dde09
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
praksyda
praksyda: Ciekawe ile osób pamięta ten pokój jeszcze;D

Pewnie tylko takie dinozaury jak my :ziober2:

Edytaaa87
Edytaaa87: A swojego pierwszego i jedynego bana dostałam od Sokoła za to, że napisałam do Demonki na mainie, że muszę już lecieć, bo jak spóźnię się do pracy, to dostanę od szefa OPR...

No bój się Boga Edyta, ty przeklęłaś? :ziober2:

Kurde, ja chyba nie miałem nigdy żadnego bana na czacie :woot: Choć pamiętam że wszedłem kiedyś z kumplem po używkach kogoś powkurzać dla śmiechu (tak, wiem, głupota) i dostałem kilka kopniaków chyba tylko. Co ciekawe, tak poznałem moją obecną żonę, bo to ją wkurzałem, a akurat chyba wtedy była modem xD
Edytaaa87
Edytaaa87
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Edyta, ty przeklęłaś?

Nie, napisałam tylko:
Edytaaa87
Edytaaa87: OPR...

A że Łukasz był lekko nadgorliwy i nie zrozumiał przekazu, to wyszło jak wyszło, potem dostał opiernicz na sky i miał mi go zdjąć, ale, że i tak szłam właśnie do pracy, to było mi to wszystko jedno.
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: był lekko nadgorliwy i nie zrozumiał przekazu

A, no chyba, że tak ;)

Swoją drogą... Ciekawe czy o mnie tak ludzie będą po jakimś czasie mówić. O ile w ogóle ktokolwiek mnie zapamięta :ninja:
Edytaaa87
Edytaaa87
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: O ile w ogóle ktokolwiek mnie zapamięta

Aż takimi gwiazdami chyba nie jesteśmy, ale zobaczymy czy np. za 20lat dzieci będą na czacie wiedziały, że był sobie kiedyś taki Shaitan, taka Edyta czy reszta :)
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Aż takimi gwiazdami chyba nie jesteśmy, ale zobaczymy czy np. za 20lat dzieci będą na czacie wiedziały, że był sobie kiedyś taki Shaitan, taka Edyta czy reszta :)

20 lat.. Powala mnie czasem twój optymizm, czy raczej fantazja :ziober2:
Edytaaa87
Edytaaa87
  3 lutego 2013

Aż tak daleko w przyszłość nie wybiegasz? :)
Fotka już dzisiaj istnieje 12lat, więc pewnie jeszcze trochę przetrwa :)

Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Aż tak daleko w przyszłość nie wybiegasz? :) Fotka już dzisiaj istnieje 12lat, więc pewnie jeszcze trochę przetrwa :)

Wiesz, już nie o samo przetrwanie portalu chodzi, bardziej o to, czy nam będzie się chciało tutaj siedzieć tyle czasu ;) I czy ci którzy teraz nas znają nadal tu będą, czy za kilka lat już będzie totalnie nowa ekipa userów, która siłą rzeczy nie będzie mogła nas wspominać ;p
johnson
johnson
  3 lutego 2013

za 8 lat to wiekszosc z nas nie bedzie mialo czasu wejsc na fotce ;P.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.