Czesc podludzie :p
Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p
lista tematów
[Czat] ★★★★★★★★★ strona 2 z 4
wszedłem z Jackiem i robiliśmy nabór do orgii co skończyło się banem na tydzień
teraz się mszczę
...Ignorance is bliss...
Z tego co pamiętam, to sprawdzałam wszystkie zakątki fotki i postanowiłam sprawdzić co dzieje się na tutejszym czacie. Najpierw odwiedziłam flirt, potem główny, potem łódzki, a pierwszymi osobami, które "poznałam" byli iLove (Sandra jej chyba było) i Qubek20 I oczywiście zaczęło się od awantury, że odbijam jej fotkową sympatię
Gdyby tak inni poszli w Twoje ślady...
A swojego pierwszego i jedynego bana dostałam od Sokoła za to, że napisałam do Demonki na mainie, że muszę już lecieć, bo jak spóźnię się do pracy, to dostanę od szefa OPR...
JA :D
wielkopolska to było i jest moje królestwo ;D fakt faktem kiedys byłam bardziej rozpoznawalna tam ale cóż ;D kiedys siedziało tam po 100+ osob ;D yh pamietne czasy <3
Pewnie tylko takie dinozaury jak my
Edytaaa87: A swojego pierwszego i jedynego bana dostałam od Sokoła za to, że napisałam do Demonki na mainie, że muszę już lecieć, bo jak spóźnię się do pracy, to dostanę od szefa OPR...
No bój się Boga Edyta, ty przeklęłaś?
Kurde, ja chyba nie miałem nigdy żadnego bana na czacie Choć pamiętam że wszedłem kiedyś z kumplem po używkach kogoś powkurzać dla śmiechu (tak, wiem, głupota) i dostałem kilka kopniaków chyba tylko. Co ciekawe, tak poznałem moją obecną żonę, bo to ją wkurzałem, a akurat chyba wtedy była modem xD
Aż tak daleko w przyszłość nie wybiegasz? :)
Fotka już dzisiaj istnieje 12lat, więc pewnie jeszcze trochę przetrwa :)
Edytaaa87: Aż tak daleko w przyszłość nie wybiegasz? :) Fotka już dzisiaj istnieje 12lat, więc pewnie jeszcze trochę przetrwa :)
Wiesz, już nie o samo przetrwanie portalu chodzi, bardziej o to, czy nam będzie się chciało tutaj siedzieć tyle czasu ;) I czy ci którzy teraz nas znają nadal tu będą, czy za kilka lat już będzie totalnie nowa ekipa userów, która siłą rzeczy nie będzie mogła nas wspominać ;p