johnson
johnson
  2 lutego 2013 (pierwszy post)

Czesc podludzie :p

Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p

Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
johnson
johnson: za 8 lat to wiekszosc z nas nie bedzie mialo czasu wejsc na fotce ;P.

Na głupoty zawsze człowiek czas znajdzie, tylko na ważne sprawy zawsze go brak :ninja:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: JA :D

Shaitan
Shaitan: Pewnie tylko takie dinozaury jak my

Edytaaa87
Edytaaa87: Też pamiętam.

a ja sie przyznam,jak już sie obeznałam troche na fotce,lubiłam wchodzicna pokój pomoc sprawdzac modów ..
zadawałm pytania,na które znałam odpowiedzi.
np;dlaczego nie moge zmenic awatara na forum albo specjalnie pogrzebałam w flashu,żeby okno czatu było zamazane ,albo słabo widoczne,
zrobiłam screena i pokazuje tam..i "dlaczego tak moje okno wygląda?:woot:" ...,nie no wiecej przykładów nie będe podawać
ale jak nie wiedział ,to mu/jej napisałąm odpowiedź..niezłego miał zonka wtedy;D(wiem,wiem głupia zabawa)
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
praksyda
praksyda: a ja sie przyznam,jak już sie obeznałam troche na fotce,lubiłam wchodzicna pokój pomoc sprawdzac modów .. zadawałm pytania,na które znałam odpowiedzi.

Hahahaha, ty trollico :DDD
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Hahahaha, ty trollico

jak juz mi sie zabawa z userami znudziła,to sobie modów wzięłam za cel ;rotl:
Lubiłam sprawdzac z kim do kiedy moge,no niech mi ktoś tu napisze ,ze chociaż raz sobie z modami nie zagrywał
to nie uwierze.
Teraz też często userzy tak robią,dlatego wiem jak grac ich kartami,po kilku latach na czacie można duzo sie nauczyć.
Nawet jak rozmawiac z hejterami.
Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  3 lutego 2013
johnson
johnson: za 8 lat to wiekszosc z nas nie bedzie mialo czasu wejsc na fotce ;P.

Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu d83dde03
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu

Witam. Jestem tu od 2005 roku, odchodziłem już tyle razy... :ninja:

praksyda
praksyda: wiem jak grac ich kartam

"wiecie co z nim zrobić" :rotfl:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: "wiecie co z nim zrobić"

d83dde1c

Shaitan
Shaitan: Jestem tu od

2008-2 razy profil usuwałam nie wiem po co ale tochyba jak przychodzi taki moment wypalenia i znudzenia,
potem sie wraca i tak..albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali
"gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.:crylol:
Bianka
Bianka
  3 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

Obserwowałam :D bałam się napisac na mainie :D a myslałam że ta bateria koło nicku to termometr - ile słów na mainie na tyle jestes hot :and: :ninja:
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
praksyda
praksyda: albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali "gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.

No ja tylko fotki chowałem, ale też niezbyt wiele razy.

praksyda
praksyda: 2 razy profil usuwałam

Ja usuwałem tylko lewe, jak ktoś mnie rozpoznał że to ja :rotfl:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Ja usuwałem tylko lewe, jak ktoś mnie rozpoznał że to ja

to ja zmieniałam często nicki na lewym koncie,póki mnie taki Shaitan nie dodał do ulubionych i widział każdy mój krok xd
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
praksyda
praksyda: to ja zmieniałam często nicki na lewym koncie,póki mnie taki Shaitan nie dodał do ulubionych i widział każdy mój krok xd

Heheheheheheh :DDD
johnson
johnson
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu

No z tych starszych to wiem ze wiekszosc nie maja juz czasu tu wchodzic. Niektorzy wchodza tu bardzo rzadko by tylko zobaczyc co sie dzieje.
supaant
supaant
  4 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

O Mamo ! hahahah kiedy to było ! pamietam jak weszłam na pokoj rendez vous i poznałam lody bez patyka! do dzis sie przyjaznimy moja sisterka zrosnieta mozgowiem :zakochany: a pierwsza rozmowa skladala sie z emotek "lody" "wesolki" i "w00t" hahaha :D wrazenie na mnie zrobili moderatorzy i SB bo mieli kolorki! tez chcialam byc taka jak ONI :D
Pcasso
Pcasso
  4 lutego 2013

hmmm to bylo jakieś 11 lat temu na czacie było może ze 20 osób... pamietam za to że dostalem kolor nicka zielony od lilik;a :crylol: to było coś

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 lutego 2013

11 lat temu mój jedyny kontakt z netem to CS w kafejce i czat sex na WP

...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.