Czesc podludzie :p
Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p
lista tematów
[Czat] ★★★★★★★★★ strona 3 z 4
a ja sie przyznam,jak już sie obeznałam troche na fotce,lubiłam wchodzicna pokój pomoc sprawdzac modów ..
zadawałm pytania,na które znałam odpowiedzi.
np;dlaczego nie moge zmenic awatara na forum albo specjalnie pogrzebałam w flashu,żeby okno czatu było zamazane ,albo słabo widoczne,
zrobiłam screena i pokazuje tam..i "dlaczego tak moje okno wygląda?" ...,nie no wiecej przykładów nie będe podawać
ale jak nie wiedział ,to mu/jej napisałąm odpowiedź..niezłego miał zonka wtedy;D(wiem,wiem głupia zabawa)
jak juz mi sie zabawa z userami znudziła,to sobie modów wzięłam za cel ;rotl:
Lubiłam sprawdzac z kim do kiedy moge,no niech mi ktoś tu napisze ,ze chociaż raz sobie z modami nie zagrywał
to nie uwierze.
Teraz też często userzy tak robią,dlatego wiem jak grac ich kartami,po kilku latach na czacie można duzo sie nauczyć.
Nawet jak rozmawiac z hejterami.
2008-2 razy profil usuwałam nie wiem po co ale tochyba jak przychodzi taki moment wypalenia i znudzenia,
potem sie wraca i tak..albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali
"gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.
praksyda: albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali
"gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.
No ja tylko fotki chowałem, ale też niezbyt wiele razy.
Ja usuwałem tylko lewe, jak ktoś mnie rozpoznał że to ja
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?
O Mamo ! hahahah kiedy to było ! pamietam jak weszłam na pokoj rendez vous i poznałam lody bez patyka! do dzis sie przyjaznimy moja sisterka zrosnieta mozgowiem a pierwsza rozmowa skladala sie z emotek "lody" "wesolki" i "w00t" hahaha :D wrazenie na mnie zrobili moderatorzy i SB bo mieli kolorki! tez chcialam byc taka jak ONI :D
hmmm to bylo jakieś 11 lat temu na czacie było może ze 20 osób... pamietam za to że dostalem kolor nicka zielony od lilik;a to było coś