johnson
johnson
  2 lutego 2013 (pierwszy post)
Czesc podludzie :p

Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
johnson
johnson: za 8 lat to wiekszosc z nas nie bedzie mialo czasu wejsc na fotce ;P.

Na głupoty zawsze człowiek czas znajdzie, tylko na ważne sprawy zawsze go brak :ninja:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Cukierkowa
Cukierkowa: JA :D

Shaitan
Shaitan: Pewnie tylko takie dinozaury jak my

Edytaaa87
Edytaaa87: Też pamiętam.

a ja sie przyznam,jak już sie obeznałam troche na fotce,lubiłam wchodzicna pokój pomoc sprawdzac modów ..
zadawałm pytania,na które znałam odpowiedzi.
np;dlaczego nie moge zmenic awatara na forum albo specjalnie pogrzebałam w flashu,żeby okno czatu było zamazane ,albo słabo widoczne,
zrobiłam screena i pokazuje tam..i "dlaczego tak moje okno wygląda?:woot:" ...,nie no wiecej przykładów nie będe podawać
ale jak nie wiedział ,to mu/jej napisałąm odpowiedź..niezłego miał zonka wtedy;D(wiem,wiem głupia zabawa)
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja sie przyznam,jak już sie obeznałam troche na fotce,lubiłam wchodzicna pokój pomoc sprawdzac modów .. zadawałm pytania,na które znałam odpowiedzi.

Hahahaha, ty trollico :DDD
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Hahahaha, ty trollico

jak juz mi sie zabawa z userami znudziła,to sobie modów wzięłam za cel ;rotl:
Lubiłam sprawdzac z kim do kiedy moge,no niech mi ktoś tu napisze ,ze chociaż raz sobie z modami nie zagrywał
to nie uwierze.
Teraz też często userzy tak robią,dlatego wiem jak grac ich kartami,po kilku latach na czacie można duzo sie nauczyć.
Nawet jak rozmawiac z hejterami.
Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  3 lutego 2013
johnson
johnson: za 8 lat to wiekszosc z nas nie bedzie mialo czasu wejsc na fotce ;P.

Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu d83dde03
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu

Witam. Jestem tu od 2005 roku, odchodziłem już tyle razy... :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem jak grac ich kartam

"wiecie co z nim zrobić" :rotfl:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: "wiecie co z nim zrobić"

d83dde1c

Shaitan
Shaitan: Jestem tu od

2008-2 razy profil usuwałam nie wiem po co ale tochyba jak przychodzi taki moment wypalenia i znudzenia,
potem sie wraca i tak..albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali
"gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.:crylol:
Bianka
Bianka
  3 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

Obserwowałam :D bałam się napisac na mainie :D a myslałam że ta bateria koło nicku to termometr - ile słów na mainie na tyle jestes hot :and: :ninja:
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: albo jak sie fotki usuwało z profilu, znajomych tez sie wywalało , jak sie miało jakiegos doła czy coś a inni sie pytali "gdzie są fotki?co sie stało?" to jest modne do dzisiaj widze,jak obserwuje niektóre profile.

No ja tylko fotki chowałem, ale też niezbyt wiele razy.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 razy profil usuwałam

Ja usuwałem tylko lewe, jak ktoś mnie rozpoznał że to ja :rotfl:
praksyda
praksyda
  3 lutego 2013
Shaitan
Shaitan: Ja usuwałem tylko lewe, jak ktoś mnie rozpoznał że to ja

to ja zmieniałam często nicki na lewym koncie,póki mnie taki Shaitan nie dodał do ulubionych i widział każdy mój krok xd
Shaitan
Shaitan
  3 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja zmieniałam często nicki na lewym koncie,póki mnie taki Shaitan nie dodał do ulubionych i widział każdy mój krok xd

Heheheheheheh :DDD
johnson
johnson
  3 lutego 2013
Edytaaa87
Edytaaa87: Ciekawe co na to powiedzą ci, którzy zaczęli tu przesiadywać 8lat temu

No z tych starszych to wiem ze wiekszosc nie maja juz czasu tu wchodzic. Niektorzy wchodza tu bardzo rzadko by tylko zobaczyc co sie dzieje.
supaant
supaant
  4 lutego 2013
johnson
johnson: Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem?

O Mamo ! hahahah kiedy to było ! pamietam jak weszłam na pokoj rendez vous i poznałam lody bez patyka! do dzis sie przyjaznimy moja sisterka zrosnieta mozgowiem :zakochany: a pierwsza rozmowa skladala sie z emotek "lody" "wesolki" i "w00t" hahaha :D wrazenie na mnie zrobili moderatorzy i SB bo mieli kolorki! tez chcialam byc taka jak ONI :D
Pcasso
Pcasso
  4 lutego 2013
hmmm to bylo jakieś 11 lat temu na czacie było może ze 20 osób... pamietam za to że dostalem kolor nicka zielony od lilik;a :crylol: to było coś
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 lutego 2013
11 lat temu mój jedyny kontakt z netem to CS w kafejce i czat sex na WP
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.