Czesc podludzie :p
Jak wygladalo wasze pierwsze wejscie na czat? Kogo poznaliscie pierwszy lepszy lub jakie wrazenie mieliscie z pierwszym wejsciem? Ja pamietam jak pierwszy raz wszedlem nie umialem jeszcze mowic po polsku i bylo zakaz rozmawianja w jezyku obcym ^^ udalo sie dogadac z ludzmi ale kilka kickow sie dostawalo za rozmowe po ang ^^. Ale potem juz tolerowali, to mnie zmusilo tez zeby sie nauczyć jezyka polskiego :p
lista tematów
[Czat] ★★★★★★★★★ strona 1 z 4
Koleżanka mnie namówiła, byśmy sobie jaja z ludzi porobiły. I robiłyśmy, a potem się wkręciłam i zostałam. Zaczynałam od zachodniopomorskiego, a potem na pomocy siedziałam. Pierwsze osoby jakie poznałam to InfinityNight :3 (), Vaapad, Katu i Poramanancza. :D
ja to przez przypadek,jakos mi sie kliknęło i weszłam,oczy wielkie dostałam i sie zastanawiałam,co znaczy --> xd , x33 itd..
wisiałam pierwsze chwile i czytam..co oni piszą.
śmieszne dla mnie było wirtualne ";***" albo przy przywitaniach,teraz sama tak robie
..na wlkp siedziało kiedys po 70 i wiecej osób i głównie tam przebywałam
Nie zapomne 1 bana jak dostałam ,bo napisałam w jakiej sieci mam internet
w sumie zaczynałam na łódzkim poznałam tam Red'a banasa i to chyba tylko dwie osoby które poznałam potem w realu :D
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.