Niereformowalny
Niereformowalny
  24 stycznia 2013 (pierwszy post)
Siedząc sobie na sraczu gdzieś pomiędzy godziną 5-7 rano myślę sobie założę temaba tak o bo nudą wieje a tematy to złe tamto złe znudziły mnie.Niestety ku mojemu zaskoczeniu fotka mobile cipa i tyle było z zakładania forumowych bzdetów niereformowalnego :and:

Tak poza tym to co tam nygusy,grypa Was dopadła? ja przeszedłem jedną wpadłem w drugą (te bardziej niep[rzewidywalną :ninja:) co tam na czacikach się dzieje,kto przejmuje teraz fejm gdy mnie nie ma?

Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak :wtf:?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę :zakochany:

Możesz też pstryknąć mi focie z dedykiem na Twoim małym biuście dodam sobie je do fap folderu :ziober2:]

Szitan pewnie napisze mi,że znów durnoty wypisuje,ale JMT niezmiernie mocno :zakochany: no to co cipciusie? nabijamy tak? (mam nadzieję,że chociaż posty z mobilnej będą wchodziły :zonk: n awet pw nie mogłem napisać ech,bieda :and:
Niereformowalny
Niereformowalny
  26 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Paszoł won.

no chyba Ty
nie
nie
  27 stycznia 2013

Zamykam temat.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  27 stycznia 2013

klikac w podpis Łukasza xD

Niereformowalny
Niereformowalny
  27 stycznia 2013

nabijam post

Bianka
Bianka
  27 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nabijam post

podbijam.
Niereformowalny
Niereformowalny
  27 stycznia 2013
Bianka
Bianka: podbijam.

:zakochany:
Niereformowalny
Niereformowalny
  27 stycznia 2013

nabijam posta bo Bianka

ZlMNA
ZlMNA
  27 stycznia 2013

POST Z LITOŚCI

Niereformowalny
Niereformowalny
  28 stycznia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: POST Z LITOŚCI

post z miłości xD
Qurrczak
Qurrczak
  28 stycznia 2013

dobra podbijam !

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.