Siedząc sobie na sraczu gdzieś pomiędzy godziną 5-7 rano myślę sobie założę temaba tak o bo nudą wieje a tematy to złe tamto złe znudziły mnie.Niestety ku mojemu zaskoczeniu fotka mobile cipa i tyle było z zakładania forumowych bzdetów niereformowalnego
Tak poza tym to co tam nygusy,grypa Was dopadła? ja przeszedłem jedną wpadłem w drugą (te bardziej niep[rzewidywalną ) co tam na czacikach się dzieje,kto przejmuje teraz fejm gdy mnie nie ma?
Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak ?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę
Możesz też pstryknąć mi focie z dedykiem na Twoim małym biuście dodam sobie je do fap folderu ]
Szitan pewnie napisze mi,że znów durnoty wypisuje,ale JMT niezmiernie mocno no to co cipciusie? nabijamy tak? (mam nadzieję,że chociaż posty z mobilnej będą wchodziły n awet pw nie mogłem napisać ech,bieda
lista tematów
[Czat] mój temab strona 1 z 4
Konto usunięte: Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak ?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę
Nawet nie wspomnisz, że ja ci o tym przypomniałem, ech.. Niewdzięcznik jeden.
Ogólnie skomentuję to inaczej, ale chyba nie tu, bo tu jestem kulturalny i świecę przykładem A temat niech ktoś w cholerę zamknie
Jak zobaczyłam kto założył temat to od razu wiedziałam, że coś o mnie w nim będzie.
Konto usunięte: Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak jQuery1820959865716802233_1359056042808 Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę
Nie słuchaj się Szitana, bo w zimę w klapkach będziesz chodził.
Muszę sobie z nim porozmawiać i odczuć kłamstw. :D
Nie musiał.
A ja nie myślę o cyckach
A jaki temat lepszy od twoich cycków? xD
Przez przypadek mu wspomniałem, bo na skype z nim siedziałem jak mi tam coś odpisałaś, to się zacząłem śmiać no :D
Od zimna ;)
Te, Pinokio.
Shaitan: Przez przypadek mu wspomniałem, bo na skype z nim siedziałem jak mi tam coś odpisałaś, to się zacząłem śmiać no :D
Bosz.. Następnym razem jak Ci na cokolwiek odpiszę to będę pytała się czy rozmawiasz z pyrą. :D
Nie. Od obgadywania. :D Nie słyszałeś o tym?
Sama żeś córką dżepetta a mi tu kadzisz
gaillard: Bosz.. Następnym razem jak Ci na cokolwiek odpiszę to będę pytała się czy rozmawiasz z pyrą. :D
Nie pitol, on i tak ma swoje źródła informacji, to ja nawet nie muszę mu niczego mówić
Nie, gdzie miałem słyszeć, jak żem nolife? xD
KIJOWY TEMB.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.