Siedząc sobie na sraczu gdzieś pomiędzy godziną 5-7 rano myślę sobie założę temaba tak o bo nudą wieje a tematy to złe tamto złe znudziły mnie.Niestety ku mojemu zaskoczeniu fotka mobile cipa i tyle było z zakładania forumowych bzdetów niereformowalnego
Tak poza tym to co tam nygusy,grypa Was dopadła? ja przeszedłem jedną wpadłem w drugą (te bardziej niep[rzewidywalną ) co tam na czacikach się dzieje,kto przejmuje teraz fejm gdy mnie nie ma?
Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak ?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę
Możesz też pstryknąć mi focie z dedykiem na Twoim małym biuście dodam sobie je do fap folderu ]
Szitan pewnie napisze mi,że znów durnoty wypisuje,ale JMT niezmiernie mocno no to co cipciusie? nabijamy tak? (mam nadzieję,że chociaż posty z mobilnej będą wchodziły n awet pw nie mogłem napisać ech,bieda
lista tematów
[Czat] mój temab strona 3 z 4
Idź mi stąd.
WTF?
Weź nie zmyślaj, bo pyra zaraz podłapie i spokoju nie będę miała.
Shaitan: Jak ci teraz napiszę, że podobają mi się twoje oczy, to będzie że lecę na to oczko obok loginu
Hahaha.
Masz swoje na czacie! :D
Mogłeś byś taki miły i powiedzieć, że choć trochę wydoroślałam.
Shaitan: W sumie to było kilka miesięcy temu niby, ale wtedy forumcio już chyba nie banglało Cholerny burdel na dysku
Parę miesięcy temu.. dobre. :D
Dobra, już nie będę :D
To nie to samo, choć dostaję pw odnośnie banów na całym portalu...
To znów to przeczytasz jako "ale ci cycki urosły"
No data pliku to czerwiec 2012, więc parę miesięcy xD