Niereformowalny
Niereformowalny
  24 stycznia 2013 (pierwszy post)
Siedząc sobie na sraczu gdzieś pomiędzy godziną 5-7 rano myślę sobie założę temaba tak o bo nudą wieje a tematy to złe tamto złe znudziły mnie.Niestety ku mojemu zaskoczeniu fotka mobile cipa i tyle było z zakładania forumowych bzdetów niereformowalnego :and:

Tak poza tym to co tam nygusy,grypa Was dopadła? ja przeszedłem jedną wpadłem w drugą (te bardziej niep[rzewidywalną :ninja:) co tam na czacikach się dzieje,kto przejmuje teraz fejm gdy mnie nie ma?

Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak :wtf:?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę :zakochany:

Możesz też pstryknąć mi focie z dedykiem na Twoim małym biuście dodam sobie je do fap folderu :ziober2:]

Szitan pewnie napisze mi,że znów durnoty wypisuje,ale JMT niezmiernie mocno :zakochany: no to co cipciusie? nabijamy tak? (mam nadzieję,że chociaż posty z mobilnej będą wchodziły :zonk: n awet pw nie mogłem napisać ech,bieda :and:
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Znowu wymyślasz na mnie!

gaillard
gaillard: Ja nie piję, ziomek.

A mam wkleić tu screeny? Ja daję prawdziwe, a nie tak kretyńsko przerobione jak to kartofel posyła :rotfl:

gaillard
gaillard: Dziwne, że tym źródłem zawsze jesteś Ty.

No i tu bardzo się mylisz kochana ;))

praksyda
praksyda: TUXATOR

A to on żyje? Bo że wisi na czacie to widzę, ale bot chyba, ani na mainie nic nie napisze, ani nie pozawraca tyłka na pw :ninja:
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: A to on żyje? Bo że wisi na czacie to widzę,

wisi i działa z ukrycia,On tylo udaje,ze go tam nie ma;)
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
praksyda
praksyda: działa z ukrycia

Ale że działa tak jak dawniej? xD
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: Ale że działa tak jak dawniej? xD

raczej tak;D
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013

Hej Shaitan,

wkrótce zakończy się ważność Twojej wejściówki do Klubu Gwiazd. Mamy nadzieję, że bawiłeś się dobrze i pozostaniesz z nami na dłużej. Jeśli ponownie wykupisz dostęp do klubu otrzymasz od nas dodatkowo 20 darmowych prezentów do rozdania. Promocja ta ważna jest jednak tylko przez 48 godzin.

pozdrawiamy,
Fotka.Team 8 minut temu

smutłem :and:

praksyda
praksyda: raczej tak;D

To ciekawe kogo męczy :D
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: smutłem

nhaha xd
Shaitan
Shaitan: To ciekawe kogo męczy :D

pewnie jak MG mają go dosyć,to leci do FT d83dde09
gaillard
gaillard
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: A mam wkleić tu screeny? Ja daję prawdziwe, a nie tak kretyńsko przerobione jak to kartofel posyła

Jeeezu już wiem jakiego screena masz na myśli. :rotfl:
Ostrzegam, zabije. :ziober2:
Shaitan
Shaitan: No i tu bardzo się mylisz kochana ;))

Dobsz, mogę się mylić.. Nawet go w znajomych nie mam. 261d
Shaitan
Shaitan: Hej Shaitan, wkrótce zakończy się ważność Twojej wejściówki do Klubu Gwiazd. Mamy nadzieję, że bawiłeś się dobrze i pozostaniesz z nami na dłużej. Jeśli ponownie wykupisz dostęp do klubu otrzymasz od nas dodatkowo 20 darmowych prezentów do rozdania. Promocja ta ważna jest jednak tylko przez 48 godzin. pozdrawiamy, Fotka.Team 8 minut temu smutłem

U mnie też 'kończy' się za 48h i nie dostałam infa. :ninja:
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Jeeezu już wiem jakiego screena masz na myśli. Ostrzegam, zabije.

Heheheheheheh :DDD

Nie no, nie zrobię ci tego ;))

gaillard
gaillard: Nawet go w znajomych nie mam

A ty nadal nie przyjęłaś mojego zapro na twarzbóku :and:
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: Nie no, nie zrobię ci tego ;))

I sobie też, bo trochę tam wulgaryzmów jest (nie tylko z mojej strony) to szkoda by było banicję uskuteczniać :ninja: Ale miło, że wspomniałaś że wiesz ocb, to aż wyszukałem na dysku i znów się pośmiałem :rotfl:
gaillard
gaillard
  25 stycznia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Heheheheheheh :DDD Nie no, nie zrobię ci tego ;))

Ale od razu jak twarz zaczęła Ci się cieszyć. :DDD
Shaitan
Shaitan: A ty nadal nie przyjęłaś mojego zapro na twarzbóku

Dalej wisi? :O
Bogu, ile my się już znamy.. :olaboga:
Shaitan
Shaitan: I sobie też, bo trochę tam wulgaryzmów jest (nie tylko z mojej strony) to szkoda by było banicję uskuteczniać Ale miło, że wspomniałaś że wiesz ocb, to aż wyszukałem na dysku i znów się pośmiałem

Hahahah. :rotfl: Oj weź. Młoda byłam.. :c Jeszcze z czasów jak byłam krejzoleczką. :zabawa:
//edycja postów pięknie działa, hiehie. :ziober2:
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Ale od razu jak twarz zaczęła Ci się cieszyć. :DDD

Bo to wesołe jest. + jednak sentyment do pewnego miejsca...

gaillard
gaillard: Bogu, ile my się już znamy.. :olaboga:

No na tyle długo, że mogłabyś w końcu przestać walić w ciula :ninja:
gaillard
gaillard
  25 stycznia 2013
Shaitan
Shaitan: Bo to wesołe jest. + jednak sentyment do pewnego miejsca...

Nu, fajnie było. Ale co było, nie wróci. :)
Shaitan
Shaitan: No na tyle długo, że mogłabyś w końcu przestać walić w ciula

Na tyle długo, że mógłbyś zwrócić uwagę na moje oczy czy włosy, a nie tylko cycki. :and:
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Młoda byłam.. :

:crylol:
gaillard
gaillard: Na tyle długo, że mógłbyś zwrócić uwagę na moje oczy czy włosy, a nie tylko cycki.

haha :rotfl:

wybaczcie musiałam.
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
gaillard
gaillard: Na tyle długo, że mógłbyś zwrócić uwagę na moje oczy czy włosy, a nie tylko cycki.

Trzeba było mi ich nie pokazywać :ninja:

Jak ci teraz napiszę, że podobają mi się twoje oczy, to będzie że lecę na to oczko obok loginu :rotfl:

gaillard
gaillard: Hahahah. Oj weź. Młoda byłam.. :c Jeszcze z czasów jak byłam krejzoleczką.

Oj wiele się nie zmieniłaś :ninja:

praksyda
praksyda: wybaczcie musiałam.

LOL, to wpasowało.
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2013
gaillard
gaillard: Oj weź. Młoda byłam.. :c Jeszcze z czasów jak byłam krejzoleczką

W sumie to było kilka miesięcy temu niby, ale wtedy forumcio już chyba nie banglało :woot: Cholerny burdel na dysku :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.