Siedząc sobie na sraczu gdzieś pomiędzy godziną 5-7 rano myślę sobie założę temaba tak o bo nudą wieje a tematy to złe tamto złe znudziły mnie.Niestety ku mojemu zaskoczeniu fotka mobile cipa i tyle było z zakładania forumowych bzdetów niereformowalnego
Tak poza tym to co tam nygusy,grypa Was dopadła? ja przeszedłem jedną wpadłem w drugą (te bardziej niep[rzewidywalną ) co tam na czacikach się dzieje,kto przejmuje teraz fejm gdy mnie nie ma?
Pytanie do Gejlorda.Kiedyś napisałaś coś takiego "pokaże cycki jak zostanę fp" i nie chciej na to dowodu bo kilka osób to potwierdzi a oko masz cycków brak ?? Pewnie myślałaś,że zapomnimy a tu taki zonk przyszedł kartofel i przypomniał na forumie Twoją zacną obietnicę
Możesz też pstryknąć mi focie z dedykiem na Twoim małym biuście dodam sobie je do fap folderu ]
Szitan pewnie napisze mi,że znów durnoty wypisuje,ale JMT niezmiernie mocno no to co cipciusie? nabijamy tak? (mam nadzieję,że chociaż posty z mobilnej będą wchodziły n awet pw nie mogłem napisać ech,bieda
lista tematów
[Czat] mój temab strona 2 z 4
A mam wkleić tu screeny? Ja daję prawdziwe, a nie tak kretyńsko przerobione jak to kartofel posyła
No i tu bardzo się mylisz kochana ;))
A to on żyje? Bo że wisi na czacie to widzę, ale bot chyba, ani na mainie nic nie napisze, ani nie pozawraca tyłka na pw
Hej Shaitan,
wkrótce zakończy się ważność Twojej wejściówki do Klubu Gwiazd. Mamy nadzieję, że bawiłeś się dobrze i pozostaniesz z nami na dłużej. Jeśli ponownie wykupisz dostęp do klubu otrzymasz od nas dodatkowo 20 darmowych prezentów do rozdania. Promocja ta ważna jest jednak tylko przez 48 godzin.
pozdrawiamy,
Fotka.Team 8 minut temu
smutłem
To ciekawe kogo męczy :D
Shaitan: A mam wkleić tu screeny? Ja daję prawdziwe, a nie tak kretyńsko przerobione jak to kartofel posyła
Jeeezu już wiem jakiego screena masz na myśli.
Ostrzegam, zabije.
Dobsz, mogę się mylić.. Nawet go w znajomych nie mam.
Shaitan: Hej Shaitan,
wkrótce zakończy się ważność Twojej wejściówki do Klubu Gwiazd. Mamy nadzieję, że bawiłeś się dobrze i pozostaniesz z nami na dłużej. Jeśli ponownie wykupisz dostęp do klubu otrzymasz od nas dodatkowo 20 darmowych prezentów do rozdania. Promocja ta ważna jest jednak tylko przez 48 godzin.
pozdrawiamy,
Fotka.Team 8 minut temu
smutłem
U mnie też 'kończy' się za 48h i nie dostałam infa.
Ale od razu jak twarz zaczęła Ci się cieszyć. :DDD
Dalej wisi? :O
Bogu, ile my się już znamy.. :olaboga:
Shaitan: I sobie też, bo trochę tam wulgaryzmów jest (nie tylko z mojej strony) to szkoda by było banicję uskuteczniać Ale miło, że wspomniałaś że wiesz ocb, to aż wyszukałem na dysku i znów się pośmiałem
Hahahah. Oj weź. Młoda byłam.. :c Jeszcze z czasów jak byłam krejzoleczką.
//edycja postów pięknie działa, hiehie.